02-12-2014، 18:10
(02-12-2014، 18:08)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2014، 18:06)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این چیه؟جوابمه؟
(02-12-2014، 18:05)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-12-2014، 18:03)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پشتش نباشیم که چوب میکنن تو حلقمون
(02-12-2014، 18:00)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به عمقه حرفم فکر کن (:
جواب منو بده.سرچ چیه؟تو مسلمونی ک دینتو از تو نت میخای پیدا کنی؟کتاب نداریم؟برو احادیثو بخون.جواب حرفای منم بده لطفا.
اثبات ولایت فقیهتون . ن با مثال و توجیه.اثبات؟؟؟؟
اونایی ک گفتی عالم دین نبودن.فقط مرد جنگن.اهل حدیث نیستن ک.یا بشون وحی شده؟؟؟؟؟
اون دشمنا دشمن اسلامن.ن ولایت فقیهتون.انقد گنده فرضش نکن.هدف اونا اسلامه ن ....؟؟؟؟
آرررره.پشتش باش.موفق باشی.
بعدم من نگفتم حقه گفتم؟
گفتم شاید باشه نمیشه چیزی گفت
اگه حق نباشه الانم نباید پشتش باشی.میشه ب من اثبات کنی حق بودنشو؟
جوابتو دادم
گفتم اگه پشتش نباشیم که چوب میکنن تو حلقمون
بعدم من نگفتم حقه گفتم؟
گفتم شاید ادمه خوبی بود شاید که فک نکنم