(03-12-2014، 19:21)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی البته ادعا نکرده اونجا نعرض جنسی وجود نداره این ادعا هم اشتباهه. این چیزا رو از بیخ و بن انکار کردن اشتباهه مثل دوستان که مدعین حجاب باعث این مصونیت میشه. نه حجاب نه بی حجابی باعث مصونیت مطلق نمیشه چون ناهنجاری و بی شخصیتی هیچ وقت کاملا تو هیچ جامعه یی از بین نمیره. این فیلما هم برای تذکر به جامعه ساخته میشه و اساسا غلو و بزرگنمایی یکی از ابزارای سینماییه. وگرنه تو فیلمای بلندشونم کل نظام اقتصادی و دادگستری و کلا همه چی شون فاسده (سکانس اول پدرخوانده بهترین مثالشه که یه نفر از یه مافیای قمار و مواد مخدر اجرای عدالت رو میخواد) اینا بیشتر به قصد تلنگر به جامعه ست حالا هرکی اینجا از معضلات اجتماعی واقعی جامعه حرف بزنه میشه سیاه نما و جاسوس استکبار.
(03-12-2014، 13:10)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جالبه
کیا به من میگن بی فهم و شعور
کیا تو پیام خصوصیا بهم فحشمیدن
یه سری که زیر 15 سنشونه
حالا کیا از من خوششون میاد و تشکر میکنن
هر کی سنش بالای شونزده سنشه
قبلا هم گفتم
اونی که بفهمه من چی میگم یه لحطه ولم نمیکنه
اونی هم که نمیخواد بفهمه دشمن خونیمه
تو پیاما فحش میده و منو بی منطق میدونه
برو یوتیوپ اصل ویدیو رو ببین خواهر من
من هی نمیخوام مستقیم حرف بزنم
اون خانم داعم لمس میشه
هی نمیخوام مستقیم حرف بزنم
اِ ؟ ینی هر کی بالغ شده عاشق شمـآ و پستـآت شده دیه ؟
اصن این فروتنیِ اسلآمیت..
اصن بر منکرش لعنت ^____^
عـآخه پسر جون.. شمـآ خودت با عقل خودت فک کن.. اصن ممکــــنه تو 10 مین ویدیو به یکی بیشتر از 108 بـــآر تعـآرض جنسی بشع ؟ اون خـانومم سـآکت بشینه سرجـآش ؟ نه خدآیی اصن میــــشه ؟ اونم چی تو خیـآبون جلو ملت .. اونم یه سلبریتی که همه دآرن نگـآش میکنن.. که اگه بخواد یه بـآر کسی اذیتش کنه شکـآیت کنه بلـآیی سر طرف میـآرن که .. عـآخه خدآ به آدم عقل دآده که فک کنه.. نه اینکه حـآلآ چون چـآر نفر گفدن اینجوریه حتما اینجوریع.. دیگه تعصب بی جـآـَم دُرُس نیس برآدر. من دآرم میگم ویدیو رو دیدم و اصلا ازآر جنسی درکـآر نبوده.. بی کـآرم:؟ وقتم الکی بوده یا اعصابم بیـآم به شمـآ دروغ بگم بحث رآه بندآزم ؟ خدآیــآ .. !!
شمـآ خودت نمیری از دُرُسدی غلطی یه چیز کوچیک مث این اطمینـآن پیدآ کنی بعد به ملت اطلـآع رسـانی کنی.. اونوخ تو حرف خدآ و دین دیه چه انتظـآریه ..
اصن به من ربطی ندآره .. حوصله بحث کردنم ندآرم .. من اینُ وآس اونـآیی گفدم که دوس ندآرن اطلآعآت اشتبـآه تو مغزشون فرو کنن.. سطح فکر شمـآ به من ربطی ندآره -_-
بعدم یه سوآل.. کسـآیی که تو پخ حرف میزنن وآس چی نمیـآن جلو مـآ حرفـآشونو بزنن یکم به درکِ ملت امیدوآر شیم ؟
اونایی هم که تو پخ حرف میزنن از سربازای جان بر کف حوزه سایبری میترسن و البته خود این دوستمونم حرفایی تو پخ میزنه که نمیتونه اینجا بزنه