11-12-2014، 18:30
(11-12-2014، 16:48)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودتونم میدونید که این حرفا مسخرس فقط از واقعیت دوری میکنید . حالا شما کامپیوترتو چرا ننداختی دور یا اتیشش نزدی اخه هنوز دارید پست یا ارسالی میدید اینا حرامه که اععع ^_^
کجا مثه انسان نخستین میشیم؟
مگه من گفتم کلا نرین کالا بخرین؟
فقط یه سری کالا که مارکش تو تصویر گفته شد.
بدون اونا واقعا ما در جهل و نادانی و نداری و اینا به سر میبریم؟
به راستي هر انسان با مشاهده وضعيت وخيم فلسطين متاثرمي شود و چنين ظلم و جنايتي را غير قابل سکوت مي داند . در چنين شرايطي عقل سليم حکم مي کند که به عنوان ابتدائي ترين کار از برقراري ارتباط وخريدوفروش ومصرف محصولات اين رژيم اجتناب کرد. خصوصاً با توجه به آموزه هاي ديني ما که به شدت از هرگونه اقدامي که باعث تقويت کفار حربي و ظالمين شود نهي گرديده ، رسول گرامي اسلام (ص) مي فرمايد : « كسى كه ظالمى را براى باطل ساختن حق مسلمانى كمك نمايد او از اسلام بيرون رفته و از ذمه خدا و رسول خارج شده است.»
امام خمينی (ره) همچين فرموده اند: « مسلمين بايد از استعمال کالاهای اسرائيلی خودداری کنند و رابطه با اسرائيل و عمّال آن، چه رابطه تجاری ، چه رابطه سياسی حرام و مخالف با اسلام است.»
فکر میکنم شما یه پردازنده با یه سیستم عامل ساختید که انقدر دارید با قاطعیت حرف الکی میزنید...!!!!!!!!!!!!!
اگه اینا نباشن هممون دیگه نه کامپیوتری داریم نه زندگی پیشرفته...
ما چرا باید به خاطر فلسطین یا به اتیش اونا دیگه از این کالاها استفاده نکنیم ؟؟؟!!! (جواب منطقی میخوام نه این که چون اسراعیل به اونا حمله کرده .اون مشکل بین اوناست)