18-12-2014، 22:47
(18-12-2014، 22:45)~Ģħāzāłłέħ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط یه چیزی .. اگـه بقیه دوستآم آن شدن .. بهشون بگو من خیلــی دوسشون دآرم .. بگـو نآرآحت نبـآشن .. الآنم چون دیدم شـآهـآ نآرآحتیـن دووم نیـآوردم ..
(18-12-2014، 22:43)سحر یه دیقـه بنم نکنن :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2014، 22:41)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الهـی بمیرم .. منم دلم برآی همتـون تنگ شده .. خیلی .. اون شب وآقعا حـآلم خوب نبود .. خودم خودمو بـن کردم .. امـآ یه چیزی ..
(18-12-2014، 22:40)سحر یه دیقـه بنم نکنن :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهنوووووزییییییییییییییییی
سلام
مهنـآزم .. آیدآ .. بچه هـآ .. تو روخدا بگین چی شده .. ؟!
اصلــــــــا طاقت ناراحتیتونو ندارم ..
نراحت توییم
اینو بدونیــن .. که بـآ اینکـه دوسـآی مجـآزی منیـن .. امـآ به اندآزه دوستآی وآقعیــم دوستـون دآرم .. خیلـــــــی
عشقم مثهه آجیم دوست دارم