18-12-2014، 23:53
(18-12-2014، 23:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-12-2014، 23:41)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین پسر تو توی اون بخش عاطفه و نگین رقیبت هستن..
(18-12-2014، 23:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا نه من نویسنده شدم نه رقیبم داشی :|
(18-12-2014، 23:33)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مسخره میکنی.__.
اَهورا جآنِشین صآبِره شُما نِمیدونستین ؟ :|
پس فردا رنگم قرمز شد میفهمید چ گل پسری بودم(..)
(18-12-2014، 23:35)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا داشی یه نگا به بخشت بنداز..
(18-12-2014، 23:33)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام..
کدوم بخشو میخوای؟
بگو اگه شرایط داشته باشی معرفیت کنم(:
قرار بود سحر نویسندم کنهههه :|
قرار بود بهش بگی
نکرد ._.
شرایطش هم داشتم ولی نشدم
رقیب داری..
خودت گفتی من استایله نویسندگی دارم
همتون رو پیشنهاد میدم..
هرکدوم بهتر بود انتخاب میشه
مرسی (..)---+