24-12-2014، 0:25
نقل قول: سنجابی برای نخست وزیری بوده نه شکل حکومت بعدی که هنوز نه به داره نه به بار.فکر کنم یجا خونده بودم جبهه ملی بیانیه میده که به هیچ وجه هیچ پست حکومتی ای رو قبول نمیکنه.
و قبول نخست وزیری توسط بختیار باعث طردش میشه.
هر چند به این موضوع واقفم اطلاعات تاریخی شما بیشتره.نمیدونم.
از ویکی پدیا برداشتم:
دکتر کریم سنجابی در آبان ۱۳۵۷ به دیدار در جریان سفر خود به کانادا برای اجلاس بینالمللی سوسیالیستها به پاریس رفت و با همراهی دکتر بنی صدر، دکتر سلامتیان و سایر میلیون در پاریس به دیدار آیتالله خمینی رفت در پایان این دیدار دکتر سنجابی طی بیانیهای ۳ مادهای پایان رژیم سلطنتی، مراجعه به اراء مردم و لزوم برقراری دموکراسی بر اساس موازین اسلام را اعلام نمودند
متن بیانیه اعلام مواضع دکتر سنجابی بدین شرح است:
نقل قول: بسمه تعالی
یکشنبه چهارم ذیحجه ۱۳۹۸ مطابق با چهاردهم آبانماه ۱۳۵۷
۱. سلطنت کنونی ایران با نقض مداوم قوانین اساسی و اعمال ظلم و ستم و ترویج فساد و تسلیم در برابر سیاست بیگانه فاقد پایگاه قانونی و شرعی است.
۲. جنبش ملی اسلامی ایران با وجود بقای نظام سلطنتی غیر قانونی، با هیچ ترکیب حکومتی موافقت نخواهد کرد.
۳. نظام حکومت ملی ایران باید بر اساس موازین اسلام و دموکراسی و استقلال به وسیله مراجعه به آراء عمومی تعیین گردد.
دکتر کریم سنجابی
نقل قول: 18 ماه حبس بریدن براش واقعا چقدر آزادانه.همونی که با 5 میلیون تومن خریدش؟؟

نقل قول: قدرت ولی فقیه اولا هیچ محدودیت زمانی نداره.مشابه حکومت امیرالمونین و پیامبر در صدر اسلام
مهمترین قسمت نوشته ی من بحث عدالت محوری و محدودیت اختیارات به همین علت براساس دستور دین بود که متاسفانه مورد لطف شما واقع نشد

نقل قول: باید عملکرد و اختیارات بررسی بشه.قانون در محدوده ی دین به ایشون اختیار میده.
در مورد عملکرد و اختیارات میشه ذکر کنید نمونه ای از تصمیمات ایشون رو که به بدنه ی این کشور ضربه وارد کرد؟مغرضانه نباشه لطفاا
ایشون کاملترین فرد برای اداره ی جامعه ی ماست.این نظر شخصیه و قصد تحمیلشو ندارم.