24-12-2014، 14:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-12-2014، 14:16، توسط ×LUC i FER×.)
(24-12-2014، 11:22)seied110 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی متاسفم که یک عده میان حرف ماهواره ها رو اینجا تکرار می کنن و می دونم بحث باهشون بی فایده س و تاثیری نداره چون قرآن در باره ایشان می فرماید : صم بکم .
رهبری انقلاب اسلامی ایران شخصیه که من دوستش دارم اما کسی که جلوی ایشون بایسته یا از ایشون انتقاد تخریبی بکنه کاملا مشخصه که انگار همین کار رو در مقابل امام زمانش کرده . کسی هم که در مقابل امام زمان بایسته مرتده . امید وارم این بحث ها خاتمه پیدا کنه چون نه نظر ما عوض می شه ( چون نظر ما دارای اثباته) نه نظر دوستان عوض می شه (چون در ذهنشون تثبیت شده و هر روز و هر روز توسط ماهواره و دوستان و خانوادشون تکرار می شه ) .
خدا هدایتمون کنه !
واقعا متاثرم از این شورو احساسات ،، میان حرفهای شبکه ی قرآن و پایگاه بسیج رو اینجا تکرار میکنن و حرف حساب هم قبول نمیکنن چنان که گلستان در باره ی ایشان میفرماید: نرود میخ آهنین در سنگ.
سیرجانی کسیه که من دوسش دارم و هرکی جلوش واسته و انکارش بکنه مشخصه که این کار رو با حضرت بابی هندرسون کرده. کسی هم که مقابل پیامبرمون باییسته کافره. امیدوارم دزد دریایی اعظم ( عج ) هرچه زودتر ظهور کنه و ریشه ی این شستشوی مغزی رو بکنه ( این حرف هم دارای اثباته) چون نظر دوستان اینجا عوض نمیشه به این سبب که از بدو تولد بیخ گوششون اذان گفتن و تا بزرگسالی از چپو راست به ذهنشون نفوذ کردن و این در مغزشون تثبیت شده
خدای اسپاگتی هدایتتون کنه به شریعت راستین و شمارا از این شرک رهایی بده ..