امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟

ممنونم از دوستانی که به شکل منطقی جوابم رو دادن
بازهم میگم من اصلا به هیچ عنوان قصد زیر سوال بردن عقاید کسسو ندارم اما چه اشکال داره بحث کنیم حرف بزنیم تا اطلاعاتمون کامل بشه
دوست عزیز که دهان مبارک رو باز کردیو هر چی خواسی نثارم کردی اما...اصلا ولش کن خودم رو در سطحی نمیبینم که بخوام باشما بحث کنم
بازهم خیلی ممنونم که جوابم رو دادید
حقیقتش من با شخص دیگه راجب این موضوع دارم صحبت میکنم ایشون کمی به سمت اسلام تمایل پیدا کردن دلم نمیاد وسط راه تنهاش بذارم دوسدارم کمکش کنم فقط یکم در این زمینه اطلاعاتشون از من بیشتره و فکر کردم از شما کمک بگیرم...
الانم اگر واقعا دوست ندارید من دیگه حرفی نمیزنم

در رابطه با سوره ی مائده من کمی صرف و نحو عربی میدونم کمی!(اگراشتباه گفتم...Blush)
با توجه به قواعد واو عطف کلمات قبل و بعد خودشو یکی می کنه وقتی ایه میگه فاغسلوا سین فعل کسره دلره و بعدش ارجلکم هم که اومده کاف حرکت کسره داره وبه فغسلوا برمیگرده نه به وامسحوا پس باید پاهاروشست نه مسح  ازاین گذشتهاعراب پارو میشورن اونا که قواعد زبان خوذشونوبهتر میدونن

به نظرم این اصلا زشت نیست که حرفوکاردرست رو انتخاب کرد خداهم همینو گفته فکرکنیم و اشکالی نداره بگیم ما یخورده تنبلیم و از اونجایی که اسلام دین راحتیه اینجور وضو رو ترجیح میدم و به خودم وخدای خودم مربوط میشه تا اینکه دلایلی بیاریم که قانع کننده نیست وباعث دوری هرچه بیشتر شیعه و سنی میشه و خود این موضوع مهمتره منظورم اتحاده

ایه ایکه گفتید رو براش خوندم..
اخه می دونید این موضوعی نیست که خدا مبهم بزاره تا بقیه روش تفکر کنند مگه افرینش خلقته!!
ایشون میگن مگه خدا بررای اومدن اخرین پیامبرش همه جا صراحتا بیان نکرده بود حتی تو کتب مسیحی و یهودیا حتی اینکه از چه طایفه ایه و اسم هم برده شده حالابرای فرستادن اخرین هدایتگرش چیزی نمیگه معتقده برای همچین موضوعی جای بحثو اختلاف نمیزاره و صراحتا بیان میکنه مثل بقیه فرستاده هاش...

احساس کردم داره سفسطه میکنه اما باز میخوام دلیل محکمتری داشته باشم
میشه معنی بقیه الله بگید؟؟!!

ممنونم از دوستانی که باحوصله و بدون تعصب جوابم رو دادن
a broken heart is like a broken mirror
it better to leave it broken than hurt yourself trying to fix it.
پاسخ
 سپاس شده توسط {h.S} ، mohsenniceboy ، ایرانی اسلامی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - selda0 - 31-12-2014، 11:56

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
  الکی مثلا بعضیها منظر امام زمانن
  ☄شکل شیطان در زمان فریب دادن آدم و حوا ☄
  شرايط ظهور امام زمان (عج)
  بیست سخن از امام حسن (ع)
  امام جمعه رامسر در خطبه های نماز جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳
Snowman سخنان امروز ۱ تیر ۱۴۰۳ امام جمعه رامسر در نماز جمعه
Science بیست سخن از امام رضا (ع)
  نظر امام علی راجع به عمر ابن خطاب
  بیست سخن از امام صادق (ع)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان