نظرسنجی: کدام خبر ها را بیشتر دوست دارید؟؟؟؟؟
سیاسی
اجتماعی
فرهنگی
ورزشی
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

××خبر به روایت عکس××

عدم شرم و حیای زن بی حجاب از هاشمی رفسنجانی + عکس
××خبر به روایت عکس××
به گزارش جام نیوز به نقل از مشرق، علی جنتی در خاطرات خود که بیشتر مربوط به مبارزان قبل از انقلاب است، درباره زن و دختر بنی‌ صدر می‌نویسد: لازم است دربارۀ شخصیت بنی صدر به نکته‌ای اشاره کنم که شاید برای این مقطع تاریخی مفید باشد. در سفر جناب آقای هاشمی، مرحوم محمد منتظری برای من خاطره‌ای نقل کرد که بسیار جالب بود.

ایشان در یکی از خاطرات خود می‌گفت: «من به اتفاق آقای هاشمی، روزی در منزل بنی صدر، مشغول گفتگو بودیم. نزدیک ظهر دیدیم خانمی که حجاب هم ندارد، میز غذا را می‌چیند. بعد از اینکه میز غذا آماده شد، بنی صدر به ما تعارف کرد که غذا آماده است. برای صرف غذا سر میز نشستیم. همان خانم با لباس بسیار نامناسب و زننده روبروی ما نشست. آقای بنی صدر گفت ایشان خانم بنده هستند. پس از صرف غذا، من بنی صدر را کنار کشیدم و به او گفتم که اگر خانم شما همواره اینگونه در انظار ظاهر می‌شود، مصلحت نیست که جلوی شخصیتی مثل آقای هاشمی که روحانی است اینگونه بی‌حجاب بنشیند. بنی صدر گفت که من اصولا عادت ندارم به زنم بگویم که شما برو در اتاق دیگر بنشین و یا جدا از ما غذا بخور و نمی‌توانم او را مجبور کنم که تو حتما باید یک نوع حجاب خاصی را داشته باشی.»
××خبر به روایت عکس××
محمد منتظری چون به منزل بنی صدر زیاد رفت و آمد داشت، می‌گفت: «بنی صدر دو دختر داشت که بزرگ بودند. بعدها هم یکی از آنها، همسر مسعود رجوی شد، آنها در خانه جلوی افرادی که به منزل آنها می‌آمدند به وضع بسیار بد و نامناسبی رفت و آمد می‌کردند و هیچ‌گاه نماز نمی‌خواندند.

یک بار به ایشان گفتم که شما چرا دخترتان را وادار نمی‌کنید که نماز بخوانند، آنها بزرگ هستند، صحیح نیست که وابسته به شما باشند و نماز هم نخوانند. وی در پاسخ گفت که من می‌خواهم خودشان راه خود را انتخاب کنند و من نمی‌توانم آنها را مجبور به کاری کنم!!»[1]

[1] . خاطرات علی جنتی، ص 111
اواتار ××خبر به روایت عکس×× خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 28-04-2016، 20:41
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 30-04-2016، 18:06
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 01-05-2016، 10:33
RE: اتاق خبر - _wιɴɴer_ - 05-05-2016، 18:19
RE: اتاق خبر - Mαяѕє - 06-05-2016، 15:48
RE: ♦♦♦♦ اُتـاق خـبر ♦♦♦♦ - Alijah-1994 - 04-01-2015، 11:21

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روایت خلبان ماهان از پرواز سوریه
Heart دنیای پساکرونا به روایت رائفی پور
  راهپیمایی روز قدس به روایت تصویر
  روایت گردشگر ایتالیایی از جاذبه های ایران(: