(07-01-2015، 12:51)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پـریآ دوصش دارم..نهفم بفهم..
دیشب با یه خط دیگه امتحانش کردم:|کصافط رد کرد:>نمیدونم فک کنم فهمید منم:/ولی من احتمال میدم الان با یکی دوسته واسه همینه که ج نداد:||
اونوقت دوستای من که امتحانش کنن یا بهش حتی بگن سلام بشون پیشنهاد میده:>وقتی با منه-___________-
دوستم میگه آدم کسیو که دوست داره خیلی اذیت میکنه:>
خودشم میگه من هرکار میکنم میخوام حرصتو درارم0____0
|:
آی هیــت هیم |:
چرا بش نمیگی |:
بگو دوستم بهت استفراغ داره |: ازت بدش میاد |: میگه چه پسر آشغالی |: میگه چه گـ ُــ هـی |:
میگه مرجان داری حیف میشی |:
تو خیلی سری |:
اون یه آدمِ خیلی اسکولیه |:
(07-01-2015، 12:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 12:52)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 12:50)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 12:49)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-01-2015، 12:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اِهمـ (..*)
هـِـی یــو .__.
عِشقِ صحبته ؟ .____.
واییی من روانی این اوسکولی حرف زدنمـ :v
|:
لاو یو مُـر لاو |:
ها ها |:
back (..*)
:|
مــرسی .__.
|:
میگم .. .-.