10-01-2015، 18:34
(10-01-2015، 18:28)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2015، 18:24)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2015، 18:21)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه عزیزم قد چه فایده ای داره (:
(10-01-2015، 18:19)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخ =)
اعتماد به سقف :v
هاهاها :v میگن میمون هرچی زشت تر ..استغفرالله :v
من که اصلا باهاش حرف نمیزنم دُختر ..
بهش گفتم میمونه عینکی ناراحت شُده بود .. -_-
میگه من قدم 190 میباشد 0_0
وقتی آدم دوتُن باشه :|||
والا من ازش ترسی ام ندارم رودروایسی ام که نداریم باهم (:
همه ی بچه های خوراک مُرغ یه دوسه بار عاشق من شُدن :v یه مرحله ایه زودگذره :|||جدیشون نگیر بهت پیشناهاد میکنم توام ... :v
(10-01-2015، 18:23)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی من نشناختم :||
(10-01-2015، 18:11)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2015، 18:09)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین رها من الان یه ساله سر یه مسائلی باهاش حرف نمیزنم !
ربط نداره؟ باش ..
خُدافس ! (:
شوخی بود :| ! ..
ناراحت نشو ..
(10-01-2015، 18:10)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به سعادتت ((:
اوه یس شناختم ((:
تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم [=
معرفی لطفا .. ((:
*احسان*
دیگه قبل تر از اون تو نبودی
کی عضو شدی ؟