اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم

#1
شارلی ابدو کاریکاتوریست فرانسوی که سالها قبل به علت کشیدن کاریکاتور پیامبر مورد اعتراض مسلمانان قرار گرفت، این بار به علت کشیدن کاریکاتور ابوبکر بغدادی، سرکرده گروه تکفیری داعش، در دفتر کارش به همراه10نفر از کارمندان و 2پلیس کشته شدند.
مضنونین این حمله دو جوان ظاهرأ مسلمان بوده اند که گفته اند این انتقام پیامبر بوده و شعار الله اکبر را سر داده و هنگام فرار کشته شده اند.
اما دو روز بعد از این واقعه هم به یک سوپرمارکت در محله یهودی ها حمله شد که با کشته شدن مضنونین و5تن دیگر همراه بوده که عده آن را نقشه مسلمانان و ادامه حمله انجام شده به شارلی میدانند.
این موضوعات باعث ایجاد وضعیت فوق العاده در فرانسه شده و فرانسوا اولاند، رئس جمهور فرانسه، ضمن اعلام عزاي عمومي گفت: در دفع آزادی طریق نبرد با تروریزم ادامه خواهیم داد.
حواشی مهم این واقعه:
بلافاصله بعد از مرگ شارلی در شبکه های اجتماعی کاربران از تصویری با عنوان من شارلی هستم استفاده کردند و موجی عظیم در جهان پیچید.
فرانسوی ها نیز تا به امروز با جمع شدن در خیابان ها و میادین پاریس خواستار احیای آزادی مطلق شدند که در این میان اسلام ستیزی و اسلام گریزی به سرحد خود رسیده است و گهگاهی صدای محدود کردن اختیارات مسلمانان که بانام تروریست خوانده میشوند نیز به گوش می رسد.
پس از برسی هویت پلیس های کشته شده و مشخص شدن مسلمان بودن یکی از آنها به نام احمد، کاربران از من شارلی هستم به من احمد هستم تغیر پیدا کرده و گفتند، من احمد هستم، شارلی فرهنگ و عقیده من را تحقیر کرد،اما من کشته شدم تا از حق وی دفاع کنم.
از طرف دیگر شعار من یهودی هستم برای مدت کوتاهی شنیده شد.
عده ای دیگر هم با ترور.یست خواندن مسلمانان این قضیه را به 11سپتامبر و برج های دوقلونسبت داده و میگویند این نیز اقدامی دیگر از مسلمانان تروریست است.

حال تو ای جوان مسلمان،تروریست هستی؟66 میلیون نفر تو را با نام تروریست میشناسند و هر رور تنفرشان از تو و محمد بیشتر میشود.
ای جوان مسلمان آزادی بیان در توهین به ارزش های تو تعریف شده؟ و توقیف این مجله به علت اعتراض به دامن گیر شدن یهود ستیزی یا به سخره گرفتن رئيس جمهور پیشین آزادی بیان را لکه دار نمیکند؟
ای جوان مسلمان نماینده اسلام و محمد داعش است؟
اگر نیست چه کرده ای که تو را به عنوان نماینده مسلمانان بشناسند؟
کاش موجی در بین مسلمانان به وجود می آمد و اتفاقی می افتاد تا جهان به جای تصویر اسلام خشن، خون ریز و تروریست تصویر حقیقی و زیبایی از اسلام داشت.......
راستی نظر شما چیست؟شما کدام هستید؟
من شارلی هستم
من
احمد هستم
من مسلمانم و تروریست نیستم
من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم

من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم

من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم

من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم
پاسخ
 سپاس شده توسط {h.S} ، اونی ، Nυмв ، matin.t ، AعطریناA ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
من شارلی هستم،اعلام وضعیت قرمز در فرانسه، من مسلمانم تروریست نیستم - oprah vinfrey - 12-01-2015، 21:11

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مکارم شیرازی حرام اعلام کرده است ...!
  من یک بانوی چادری هستم
  اعلام زمان ظهور توسط استاد رائفی پور!
  من امروز دیگر زهرا هستم !
  اگر حضرت علی جانشین پیامبر میشد، وضعیت امت اسلام پس از پیامبر (ص) چگونه رقم می خورد؟
  باز هم شارلی....
  برای‌کسانی که 'شارلی' هستند
  من پسرت محمد هستم
  خبر شهادت یکی دیگر از مجاهدین حزب الله لبنان اعلام شد.
  اعلام قیمت فطریه توسط مراجع، بیش از مبلغ واقعی!

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان