14-01-2015، 20:01
(14-01-2015، 19:59)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهتاب پیام بالایی هارو پاک میکنی؟ درسا چی کشید از دست من یا من ؟ خیلی جیغ میکشه خیلی همه ی اینا یه طرف من موندم این پای چلوغامو چیکار کنم این هم هیچی من موندم این سه تا امتحان رو چیکار کنم کی حسشو داره بره امتحان بدتشون ؟ اوف اه اه اه اه راستی هع خیلی منتظر موندم شرط رو باخت درسا به گوشی آبجیم زنگ نزد فکر نکنم فهمیده باشه چیزی
(14-01-2015، 19:54)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2015، 19:50)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعاااا؟؟ آخ جون برو از دمه بیمارستان یه سوپری داره از این شکلات خوشمزه ها میفروشه یواشکی بیار بده من بخورم شکلات خونم اومده پایین به خدا :l به من چه بابا این هی میزد زیر گریه الکی الکی من چیکار میکردم مهتاب ؟ ببخشی بابت اون موقع مهتاب یهویی داد کشیدم راستی جمعه اومدم خونه تو پ.خ قضیه رو کامل توضیح میدم برات الان ابگوشی سخته پ.خ جواب دادن
(14-01-2015، 19:45)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-01-2015، 19:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=142
:|
چیشده ؟ خوبی تو ؟
(14-01-2015، 19:43)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره خوبم اینجا ؟ واقعا جز اینکه بگم حالم از فضای بیمارستان بهم میخوره چیزی نمیتونم بگم مهتاب پاشو بیا اینجا ببینمت لاقل من تا جمعه دووم نمیارم کپک زدم از تنهایی هع
من میدونستم مغزت صدمه دیده :|
باشه حتما !
خوبی الان ؟ اونجا چجوریِ ؟ منم میخوام :|
فردا با آبجیم میام ^_^ دو روز مونده تحمل کن بعد میای تولدت ُ میگیریم (:
شما دوتا -ـ-اون میخواس گریه کن ِ این فحش میداد اون فُحش میداد ^_^
دو دیقه خواستم با درسا حرف بزنم اونجا هم کرمِت نمیخوابه آخِ >_< ؟
آرههه (:
چی میخوای ؟ کیندر میخوری ؟
اونم براش سخته خُ ..
نه باو مشکلی نیست ! منتطر میمونم بیای فقططط ^_^
دُرسا بدبخت نمیدونم چی کشید از دستت من اومدم برم بهش تسلیت بگم :|