14-01-2015، 20:35
(14-01-2015، 20:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خوشم اومد
(14-01-2015، 20:32)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دیدم خوشم نیومد (._.)شبکه نمایش(..)
(14-01-2015، 20:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما فیلم دوازده سال بردگی رو ببین جایزه اسکار برده
(14-01-2015، 20:29)alireza_75 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به این نکته توجه نکرده بودم!
(14-01-2015، 20:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم باید ببینی تو چه بخشی جایزه گرفتی
ممد یه فیلمه بود من چند سال پیش دیدم..اسمش تو خاطرم نی
هیچوخت یادم نمیره..
رفیقم گفت بگیر این ده تا اسکار و خرس طلایی و نخل طلایی و این چرت و پرتا رو گرفته..
بهترین منتقدا تاییدش کردن و اغا مام گفتیم عجب چیزیه..
رفتیم خونه نشستیم پاش..
هیچوخت یادم نمیره دو ساعت فیلم بود تو کل این دوساعت چند نفر بیکار میرفتن خونه چندتا پیرمرد و پیرزن باهاشون حرف میزدن!
فاجعه بود فاجعه:|
بعضی از این فیلما فیلم های دیالوگ محرف تا صحنه محور و بیشتر صحبت میشه توشون بعضی فیلم ها هم هنری هستن که بیشتر به زیبایی های بشری توجه میکنن
شما اکثر فیلم های دیالوگ محور رو ببینی همینه باید زبانت قوی باشه تا بفهمی سازنده فیلم منظورش چیه
شما باید از فیلم انتظار و رسالتی رو بخوایی که برای اون ساخته شده اگر به همون رسالت رسید باید جایزه بگیره
اگر شما فیلم ترسناک میبینی که جایزه نگرفته به خاطر صحنه هاش نیست به خاطر اینه که رسالتش یعنی ترسوندن مردم رو نتونسته اجرا کنه و بیشتر حرکات فیلم تقلیدی از فیلم های ترسناک دهه 80 یا 90 هستش که الان تو اکثر فیلم ها میبینیم
فیلم های زامبی و خون اشام الان فتو فراوونه ولی این کجا و جنگیر 1970 کجا!!!
ولی کلا هر فیلمی دیدم که جایزه برده واقعا به زبان واقعی کسل کننده بوده..!حالا دفعه بعدی توجه میکنم تو چ بخشیه.
اصن امکان نداره خوشت نیاد ازش!
شما پس سعی کن همیشه ژانری که دوست داری رو نیگا کنی
و از شبکه نمایش هم نیگا نکنی
برو دانلود کن با زیرنویس بشین ببین اون لذت داره نه صدا سیما که عرق گوش طرف رو هم سانسور میکنه!
خود سانسوری دچار شدیم ها