13-01-2012، 0:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-01-2012، 0:58، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: چرا تحريف مي كني دوست عزيز؟منقبول ندارم. تا فردا هم از این چیز ها بګی قبول نمی کنم. چون مدرک خوبی نیست.
شما گفتي كه تاتار ترك واقعي است و آذري ترك نيست
تاتار هم همان باقي مانده مغول است[php]
من نګفتم تاتار ترک واقعی هست تاتار که الکی نشده نامش تاتار قطعا با نژادی مخلوط شده. و باز با نژاد دیګری مخلوط شده و شده ترک.
من نګفتم اذری ترک نیست. اخ ... اخ ...اخ.
برای اخرین بار میګم اګر بار هم بګید من ګفتم اذری ها ترک نیستن و اریایی کامل هستن خیلی بی دقت هستید.
برای اخرین بار: اذری مخلوطی از دو نژاد پارس و ترک هست.
[quote]آذری رو اولین بار شخصی خودفروخته و وطن فروش بنام کسروی تو کتابهاش آورده و این کلمه رو از نام ترکی «آزربایجان» که از قدیم الایام ترک نشین هست برداشت کرده و اون رو پیچونده و «آذری» نوشته و به کلمه آذر فارسی نسبت داده.
از اون به بعد هم افراد نژاد پرست حرف بی منطق و بی دلیل این وطن فروخته رو لقمه دهان کرده و هر روز سند بی ریشه ای تازه براش علم میکنن.
نقل قول: گفتيم كه آذري هم ترك است تاتار هم ترك است ولي هيچ كدام در اصل مغول نيست هرچند كه ممكن است با مغول هم اشتراكاتي داشته باشدباز هم که داری سخن خودت رو می زنی!!! اذری ها ترک خالص نیستن. نیستن اقا نیستن . نیستن اقا نیستن. این اذری ها مخلوطی از دو نژاد پارس و ترک هستن.
نقل قول: بابا تو چرا خودتو زدي به اون راهتو مشکل درک نکردن متن داری! حوصله ندارم از نخست یافته های این چند صفحه رو بریزم جلوت.
فرهنگ و زبان يكي يه
نژاد يه چيز ديگه است