امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟!

اِهـــِــم ._.
برید کنآر من اومدم .-.

××

خب خیلیآ هستن ^_^ همشونم دوست میدآرم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× _ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
× THE STAR × _ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~вєѕт gιяℓ~

از دوستآی خیلی خوبم هستند ^_^

اول مآهآن عزیزم :

یآدشهـ ^-^ تو تآپیک نفر قبلی اسم میگه تو فآمیلتون هس یآنه دیدمش .. هی همش میومد میگف میگف غلآم !! (:  اون زمآنآ ارسآلآ حسآب میشدن ؛ منم میخوآستم ارسآلآم الکی بره بآلآ میرفتم اونجآ پلآس میشدم :ag54:  جریآنآت خیلی طویل بودندی ؛ مآ سآنسور میکنیم 4fvf

فآطولی گلم :

این جیگرو تو گ.آ دیدم ^.^ بآ یکی دیگه اشتبآه گرفته بودمش ازش سوآلآیی درهمون بآب میپرسیدم ، نمیدونم چطوری جوآب میدآد .-. اونجآ هنو نویسنده نبود (: دیگه اینکه کلی گذشت تآ بآهم دوست گشتیم (: من که خیلی دوسش دآرم (:

حآلآ رهآی عزیز که تولدش پس فردآس >.< :

پیشآپیش مبآرک دلبندم ^_^  من و رهآ خیلی وقته همو میشنآسیم.ازاون قدیم ندیمآ. میرفتیم بغض قلم.مآل اوآیل عضویتمهـ فک کنم .. اصن حآل میکردم بآ بغض قلم. رهآم اونجآ بود.بهش سپآس میدآدم .. بقیم میدآدنآ ؛ امآ این به هیشکی سپآس نمیدآد :|  یه بآر دیگه اعصآبم خورد گشت تو گ.آ گفتم خو یه بآر بده توام کپک زد سپآست :/  ازاینآ گذآشت برآم : fishing

دلم میخوآست بکشمش :|||

هنوزم همون طوریه فقط بآ من گشته یکم بهتر شده .. ! (:
پاسخ
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، ♥h@di$♥ ، Brooklyn Baby ، кσѕαя ، Interstellar

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چِـطـور بآ ßFF یآ یـکـی از دوستآن صـᓄـیـᓄـیتون בر ᓅـلشـפֿـور آشنآ شُـבیـב .. ؟! - an idiot - 18-01-2015، 15:51

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان