(18-01-2015، 21:59)ارواح شب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گم بمیر باو حوصلتو ندارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟فال گیر: به زار ببینم….والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
اس ام اس پرسپولیسیبه استقلالیه میگن درد عشق بدتره یا درد دندون ؟میگه هنوز تو دربی ۶ تا گل نخوردی !!
محمد نوری:این بار طوری گل می زنیم که با فوتوشاپ هم مردود نشود !
چه خوش گفت فردوسی پور در نود / که قرمز به آبی برنده شودمیازار اس اس که کیسه کش است / که دل دارد و بر همینش خوشستچو شش تا بخوردست از روزگار / دگر آبیان را نماندست قرارتو کز محنت دسته سه بی غمی / سرافراز و سرخی، بخندا همیتوانا بود هرکه قرمز بود / ز شیشتا دل شیر غران بود !
اس ام اس طرفداران پرسپولیسبرنده بازی دربی کدام تیم است ؟الف ) پرسپولیسب ) پـَـَـ نــه پـَـَــــ استقلال !
در آستانه ببازی استقلال و پرسپولیس قیمت ایزی لایف به شدت گران شدکارشناسان دلیل این افزایش قیمت راتقاضای زیاد استقلالی ها برای روز دربی میدانند !
نظر سنجی برنامه نودبه نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است؟1.گزینه 22. گزینه 33. گزینه 44. برد پرسپولیس !
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباستتورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباستپس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباستز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباستتو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباستفکر کنم کافی باشه و بهتون گفته بوده باشم پرسپولیس سرور اس دق لاله:29dz::hje:
(18-01-2015، 21:44)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیه سایت دیدی به این واقعیت تلخ کیسه کشا پی بردی حالا دیگه میخوای با فحش حرفاتو بزنی
(18-01-2015، 21:33)ارواح شب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو برو تیمتو تشویق کن حداقل جام ولایتو ببره لنگیه بدبخت
پیشنهاد میکنم کیسه کشای عزیز یه سر به این سایت بزنن:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://samyn1.blogfa.com/#!/pagePosts
تا شاید ساکت شنچون فکر کنم این اخبار اشتباه رو باور کردن
هر چند از یه استقلالی بیشتر از اینا انتظار نمیره
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=70187&pid=2711535#pid2711535