18-01-2015، 23:48
نقل قول: چرا اصلا محمد بطور واضح هیچ گاه سخنی از منجی به زبان نیاورد تا کسی دچار شک و تفرقه نشود؟؟در اين زمينه جابر حديثى از پيامبر اسلام (ص) نقل نموده كه به روشنى مطلب را ثابت مىكند. وى مىگويد:
وقتى كه آيه: «يا ايها الذين آمنوا اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولى الامرمنكم»( نساء/ 59) نازل شد، عرض كردم يا رسول الله، خدا و پيامبر را مىشناسيم و از آنان اطاعت مىكنيم ولى «اولى الامر» چه كسانى هستند كه خداوند اطاعت آنان را در رديف اطاعت خود و اطاعت تو ذكر نموده است؟
حضرت فرمود: اولى الامر جانشينان من و پيشوايان بعد از من هستند، اول آنان على بن ابى طالب، بعد از او حسن (ع)، آنگاه حسين (ع)، بعد از او على بن الحسين (ع)، و بعد از او محمد بن على (ع) است كه در تورات معروف به «باقر» است و تو او را خواهى ديد (تا زمان او زنده خواهى ماند)، وقتى او را ديدى سلام مرا به او برسان بعد از او صادق، جعفر بن محمد (ع)، آنگاه موسى بنجعفر، سپس على بن موسى، بعد از او محمد بن على (ع)، بعد از او على بن محمد، پس از او حسن بن على (ع)، و بعد از او فرزندش كه همنام و هم كنية من خواهد بود، مىباشد. او است كسى كه شرق و غرب جهان به دست او فتح خواهد شد، او از ديدگان غايب مىشود، غيبتى طولانى كه به علت طولانى بودنش (گروهى از) مردم در امامت او شك مىكنند، مگر آنانكه خداوند دلهايشان را با ايمان پاكيزه گردانده است(تفسير صافى/ 1/ 366)