(23-01-2015، 14:54) ×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من ک بدم نمیاد :|
کی از من بدش میاد اعتراف کنه؟؟
(23-01-2015، 14:55) ~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آها :|
(23-01-2015، 14:52)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-01-2015، 14:50) ~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه چ خوب ^.^
(23-01-2015، 14:47)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-01-2015، 14:44) ~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوس ندارم بزرگ شم :|
اووو :|
خیلی خوبه که ^_^
مستقـل تـر میشی خیلی از کـآرآتو خودت انجـآم میدی ._.
من که اصن به قیـآفم نمیـآد :|
قیـآفمو بـآ کودک درونم جمع کنـی 10 سـآلش میشه D:
درضمن از اینکه سنم فرد باشه بدم میاد ):
بیبی فیس ^.^
من از بزرگ شدن فقط مستقـل بودنو دوس دآرم .. آزآدمـآ:|
ولی دوس دآرم کـآرآمو خودم انجـآم بدم .-.
فرد .. !؟ 0_0
مث دآدآش منی .. اونم از فرد بدش میـآد :|
فک کن .. چون اسمش 5 تآ حرف دآره از اسمش بدش میـآد :||||
^_^ مچکـرم ^_^
- ببخش من اینقـد پرحرفمـآ :|| (..*)
داداشت چند سالشه :|
ن جانم اشکال نداره من آدمای پرحرف رو دوس میدارم :*
(23-01-2015، 14:52) ×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی...؟ :|
:|
دو سـآل ازم کوچیک تره (:
اونم متولد چهـآر بهمنـه :|
:v
فردآ که 13 سـآلش شه .. تآ 24 روز تفـآوت سنّیش بـآ من 1 سـآله !
ختُب خداروشکـر ._.*