امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چرا ميگوييد مرگ بر امريكا؟دشمني بس است ديگر

(29-01-2015، 14:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2015، 0:42)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دشمنــی ایران و آمریکا هیچ وقت تمومی نداره ..

چون اونا چیزایــی رو میخوان که انجامش توسط ایران اصلا ممکــن نیست ..

ایران خیلی خواسته که صلح کنه ولی آمریکایی ها بودن که با شرایطه غیر منطقی مانع شدن ..

همه ایرانیـا هم میدونن آمریکا چیکار ها واسه نابودی ایران کرد ..

پس با راه پیمایی و شعار  نفرتشون از آمریکا و وحدتشونو نسبت به هم  به آمریکا نشون میدن ..

اینــم نظر مـَـن (:
شاید یکــی دیگه از دلایلـش ترسه ژاپــن و خیلی از کشورها از آمریکــاس .. !!

امریکا از ایران میخواد که چندسال برنامه ی اتمیش رو عقب بندازه تا شرایط برای ادامه دادن فعالیت های صلح امیز ایران زیره نظر اژانس اتمی ایجاد بشه و در عوض تحریم ها و دارایی های بلوکه شده ایران هم باز میشه.این کجاش سخت یا غیر منطقیه؟؟
خیر.هیچ کشوری در تاریخ به اندازه ی روسیه و انگلیس به ایران ضربه نزدند.دشمن بزرگ ایران این دو کشورن نه امریکا.
با راه پیمایی هیچی درست نمیشه.من مثلا از همکلاسیم به خاطره نمراتش ازش نفرت داشته باشم.خب عاقلانه تر اینه که برم مثلا همش پشته سرش بد بگم و واسش اهنگ درست کنم و کاری کنم که منفور شه یا برم با درس خوندن بیشتر ازش جلو بزنم؟؟
این ماجرا هم مصداق همینه.ما هی بریم شعار بدیم مرگ بر امریکا.امریکا هم به جای شعار دادن میره تکنولوژیش رو توسعه میده و ما هم در طول زمان هی منفورتر و عقب افتاده تر میشیم و امریکا هم هی پیشرفت میکنه.
اتفاقا هرکشوری از امریکا بترسه ژآپن نمیترسه!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط Hitchcock ، sevda0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چرا ميگوييد مرگ بر امريكا؟دشمني بس است ديگر - AyDiN.S - 30-01-2015، 21:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  يك گوني از جنس ديگر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان