09-02-2015، 22:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-02-2015، 22:45، توسط ▪неизвестный▪.)
(09-02-2015، 16:01)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تازه دیدمش...
1 )بزرگی به سن نیست
اگه به سنه
امام جواد نه سالش بود همه رو تو بحث میزد زمین
پس دروغه
ضمنا
اشتبا از منه سنمو مینویسم!
اگه ننویسم همه فکر میکنن من بیست و پنج رو حدا قل دارم
کما یه ماه نزدم
کلی پیام اومد که تو تو وزارت اطلاعات و بسیجی...
2 )
شما قضاوت میکنی...
چون من در برابر سن ایشون حرف زدم
و این که
هر کسی که اینو میخونه
و گرنه تو پخ میگفتم
3 )
همه فکر میکنن من با تهاجم حرف میزنم
اصلا این طور نیست
من از دید شریعت حرف میزنم
چون شنیدن خیلی چیزا برای خیلیا عداب اوره
این طور استنباط میکنن که من با داد و فریاد حرف میزنم
در صورتی که من در عین ارامش حرفامو میزنم
ضمنا
رطب خورده چو منع خرما کند
لینک توهین ها و نسبت های نا به جا دادن شما به لوسیفر
فقط چون میگه قانع نمیشم
موجوده
پس از این بابت به من متهاجم نشید!!
3 )
شما امریکا رو خوب بدون
و بهشت ازادی عقاید
وقت انحطاط غرب رسیده
کسی که مار پرورش میده خودشم نیش میخوره
ضمنا
عقب موندگی ما بعد از حاکمیت نا درست
بر میگرده به همین کشورای بهشت از نظر شما...
4 )
عقاید شما برای قرون وسطی هستش...
شما انسان رو موجودی ضعیف و نا توان و شهوت پرست
بدون اختیار میدونید
که عقلش هم شدیدا محدوده
و همچنین یه قفس کاهنین دور مغزش کشیده شده...
نه
قرون وسطی تموم شده...
خلیفه خدا روی زمین موجودی بیچاره و بد بخت نیست
بلکه موجودیه که توسط خدا افریده شده تا جانشین خدا روی زمین باشه...
اینو همون اسلام شما میگه...
5)
تعادل از نظر شما چیه؟
اگه به حرفای شماست
من اگه تو تنگنا بودم و کار داشتم
نماز اول وقت نخونم
چون از تعادل خارجه...
همین طور
توی جهاد از خود گذشتیه محض معنی نمیده
چون از تعادل خارجه...
7 )
همچنین
پیاز داغ چیزی رو من اضافه نمیکنم
من فقط چیزی رو که هست رو میگم
ضمنا
من کی گفتم انسان نباید تفریح کنه؟
اینو کجای حرفای من دیدید؟
و در اخر
قسمت قسمت حرفای بالاتون رو به من نشون بدید
که کجا حرفی زدم که اشتباهه....
و الاسلام
1) من ب این چیزا کاری ندارم!
تو میتونی ذهنتُ در حد همون چیزی ک شنیدی نگه داری
آقا اصلاً تو امام سجاد9ساله در قالب 15-16 سال سن
اصلاً تو خوب
قبوله؟ راحت میشی؟ از این نصیحتای چرند ک معلوم نیست چیش ب چیه دست برمیداری؟ (البته میدونم چ جوابی میخوای بدی. . .)
خب! . . .
اگه ب اینه ک من حداقل سن فکری ـه ی آدم ـه 30-40 سال ـه رو دارم!
(بذار خیلی رکُ راحت بهت بگم، سن منُ خیلیا بدون اینکه منُ بشناسن، بدون رو در رویی خیلی بالاتر از چیزی حدس زدن ک در حقیقت هست! پس لطفاً خودتُ ازین نظر انقد بزرگ نکن)
اگه طرف آدم شناس باشه میفهمه ک طرفش واقعاً چیه، کیه، و چندسالش هست! ک من، حرفاتُ برای اولین بار خوندم، بیشتر از 16سال سن، سنتُ حدس نمیزدم!
و دقیقاً مشکل اینجاست ک شما فکر میکنی خیلی کامل حرف میزنی متأسفانه. . .!
2) بحث سر تو پ خ گفتنُ بیرون پخ گفتنُ در گوش گفتنُ تو موضوع گفتن نیست...!
در ضمن! کار شما تخریب ذهنیت، و اثر بد گذاشتن (...و نه از نظر مفهوم در صحبت) روی افکار و روحیه ی انسان هایی ک عقاید خودشون رو دارن هست، حتی درصورت درست بودن افکارشون، شما بر این پا فشاری میکنید ک افکار ناکامل و شایدم ناقص خودتون رو به دیگران تحمیل کنید
و دقیقاً بدون اینکه بفهمی داری این کارُ میکنی. . .
(تا اینجا قرمزُ سیاه صحبت های خودم بود)
(از اینجا ب بعد متنای قرمز فقط صحبتای منن)
چون شنیدن خیلی چیزا برای خیلیا عداب اوره : عذاب آوره ب این دلیل!، ک هیچوقت حرف طرف مقابلت رو نمیگری، و بدون دلیل منطقی، و بدون اطلاعات، و و و. . . بدون علم حرفتُ میزنی (خواهشاً این یکی رو بگیرُ متوجه شو! و من، اینطوری حرف نمیزنم ک دلیل پر رو شدنت شه یا اینکه فکر کنی من آدمِ ببخشید ببخشید، بلانسبت نفهمم یا در اوج جاهلیت هستم بشه، چون دقیقاً داری طوری با بی منطقی حرفت رو میزنی ک طرف مقابلت رو، یا منُ، آدم حساب نمیکنی! مدرکشم تو جوابایی ک ب مخاطب مقابلت دادی کاملا ب طور واضح هست ک نمیخوای ببینی و باز هم با بی منطقی این رو قبول نخواهی کرد( مثلاً یکیش همین حرفایی ک بینمون زده شد))
این طور استنباط میکنن که من با داد و فریاد حرف میزنم
در صورتی که من در عین ارامش حرفامو میزنم : اصلاً لازم نیست با دادُ فریاد، یا پرخاشگری حرفتُ بزنی! همینکه با کنایه و تهاجم ـه پنهانی ک تو حرفاته و با استفاده از لحنِ نابجایی ک فقط خودت اونُ میبینی و قصدشُ داری حرف بزنی، خیلی راحت میتونی طرفتُ خورد کنی یا از بحث بندازیش!
آقای سرباز خدا. . .! اگه شما بازی با کلماتُ بلدی، من خودم استاد بازی کردن باکلماتمُ خصوصی تدریسش میکنم! و جمله چینیُ جمله بازیاتونو همشونو از برم. . .
ضمنا
رطب خورده چو منع خرما کند : من هیچوقت این کار و عملُ انجام ندادم
لینک توهین ها و نسبت های نا به جا دادن شما به لوسیفر : تاحالا فُش ناموس از بیگانه ترین، و جاهل ترین دشمنت در جایگاه من نخوردی ک بفهمی چی میگم...
برای من، توهین کردن ب خدا، جهان، خداپرستا، کشورم، مردمم، خانوادم و فامیل ـام، پدربزرگُ مادربزرگم، پیامبرم، دینم با اینکه از فُش ناموس خیلی بدتره و با فُش ناموس توصیفش کردم، ک هیچ کاربری (انسانی) با همچین چیزی نمیتونه جوابی بدتر از این نده و محروم نشه! ک من فقط کوچیکترین توصیف زشتی رو که به من کرد، برگردوندم ب تربیت پدرمادرش ک با این حال در مقابل چیزی ک گفت انگار هیچ ـه... حالا عیب از کار من میکنی؟!
ک در مقابلش شما خیلی ساده! و با آرامش تمام و خونسردی جوابی در این باره ندادید!! آفرین ب شما ک در این مورد ک ب مسلمونا توهین ـه ب این بدی شد چیزی نگفتی! لابد من فقط مسلمونم یا فقط ب عهده ی من بوده ک ب این کامنت جواب بدم، چون ایشون منظور کاملاً کلی ای داشت ک فقط من نبودم. . . ولی شما ک انقدرررررر، دم از مسلمونی... سخن امامان شیعه... سخن پیامبر میزنی... ازت خیــــــــــلی بعیده ک حتی ی کلمه هم در این باره چیزی نگی و دفاع نکنی! (آقایی ک انگار فکر میکنی زبونم لال زبونم لال امامی یا امام زمانی ک انقد خودتُ تو حرفات میگیری...)
از لینکشم نمیترسم، هرکی خواست لینکشو بهش میدم یا اصلاً خودت بگو
چون من اصلاً داخل این بحث ها نیستم، فقط دو سه تا از کامنتُ موضوع ها منُ واقعاً آشفته کرد
فقط چون میگه قانع نمیشم
موجوده : این جواب واقعاً منصفانه نبود! و مخالف اعمال و کارهای انجام دادتون بود، چون شما در این باره برای زمین زدن حرفای من ب شدت سخت گیری میکنی! در حالی ک در اینجا با این حرف، (اشاره ب اینکه...) ایشون رو در فکر آزادانه درباره ی عقیده ی واقعاً غلط و اشتباهشون ـه شُل میگیرید ولی درکل، سخت با من در این باره برخورد میکنی... و تنها و تنها دلیلش اینه ک میخوای بگی من اشتباه میکنم
پس از این بابت به من متهاجم نشید!! : اتفاقاً شما متهاجم ترین فردی بودید ک در طول عمرم دیدم! و برای فهموندن چیزی ک میگم مجبورم کردید از تهاجم ناشی در صحبت های خودتون استفاده کنم! البته فقط در این کامنت، نه کامنت قبلی...!!! بدلیل اینکه مخاطب بیشتر حرفام شما نبودی! و بطور کلی ی سری چیزا رو گفتم ک نصفش مربوط ب موضوع بود و ب طور مستقیم ربطی ب شما نداشت!
و باز هم اشتباه تایپی و مورد 3 )
شما امریکا رو خوب بدون
و بهشت ازادی عقاید : اتفاقاً من اینطور نمیدونم و بهش اینطوری فکر نکردمُ هیچوقت حتی با این لحن این حرفُ نزدم! چون خودت اینطوری فکر میکنی اینُ میگی، طوری ک با فکر کور کورانه و تنگت، جنبه های فوق العاده منفی رو از حرف های من جذب کردی و خلافشو طبق شنیده ـات برای خودت هی ساختیُ ساختی ک هیچ چیز!، اینو با اطمینان کامل میگم! هیچ چیز درباره ی آمریکا نمیدونی. . .! درحالی ک من... تمام اطلاعاتِ کافی رو جمع کردم ولی تو خودتُ با اون یکم افکار ـه پوچ، محدود کردی! فکر میکنی تمام دنیا جهنمه و هیچ چیز رو ب غیر از افکارت قبول نداری
وقت انحطاط غرب رسیده
کسی که مار پرورش میده خودشم نیش میخوره
: بحث رو در اینجا کاملاً منحرف کردی! طوری ک ب بحث ما ک در مورد موضوع دیگری هست، از نظر خودم ک حرف خودمُ، خودم زدم! ب بحثمون هیچ ربطی ندارهُ داری موضوعُ ب بیراهه میکشی
ضمنا
عقب موندگی ما بعد از حاکمیت نا درست
بر میگرده به همین کشورای بهشت از نظر شما... : من واقعیتُ شنیدم!، شما نمیخواد بگی چی درست بوده یا نادرست بودهُ دلیل عقب موندگیه مارو بگی! مگه ما بعد از انقلاب پیشرفت نکردیم؟!! پس دلیل حرفت ک میگی حاکمیت قبلش نادرست بوده چیه!
من بحثم در مورد بی فرهنگیُ سطح پایین فرهنگه ک از اون منظوری ک شما گفتی درمورد عقب موندگیه بحثش جداست!!! . . .
کشورای بهشت؟! اصلاً لحنش برام خنده آوره... هعـــــــی!... شما هم هی بحثایی رو ک با بقیه کردی حرفتُ ب کرسی نشوندیُ داری میای واسه من تعریف میکنی... یکم طرز فکرت، و طرز حرف زدنت رو بیار بالاتر!
جون تو راست میگم...!
4) عقاید شما برای قرون وسطی هستش... : عقاید من، کاملاً امروزی بوده! و با استفاده از جمع آوری بیشترین اطلاعات ممکن و کافی، و خلاصه ای از تمام افرادی ک باهاشون رو در رو بودم ومیشناسم و دیدم هست
شما انسان رو موجودی ضعیف و نا توان و شهوت پرست
بدون اختیار میدونید
که عقلش هم شدیدا محدوده
و همچنین یه قفس کاهنین دور مغزش کشیده شده... : من انسان رو همچین موجودی نمیدونم و این حرف ها رو کاملاً از خودت دراُوُردی، ب دلیل اینکه حرف منُ درست نفهمیدیُ فقط چیزیُ میگی ک خودت فکر میکنی!!(انتقاد پذیر نیستی) من فقط نقص های انسان رو نام بردم طوری ک همه ی آنها اثبات شده هستن، و انسانیت ب همین نقص هاست، متأسفانه شما حتی مفهوم این حرفمُ نگرفتی ک یک انسان عادی این رو ب طور راحت درک میکنه و میفهمه، شلوغ کردنِ زیادِ مسئله کاری هست ک شما همیشه انجام میدی و حرف من رو کاملاً منفی جلوه میدی، و این تعادل رو در تو نقض میکنه! و نشاندهنده ی کاملاً آشکار ـه افراط هست ک طبق شواهد کاملاً آشکاره
نه
قرون وسطی تموم شده...
خلیفه خدا روی زمین موجودی بیچاره و بد بخت نیست : من... هیچوقت... نگفتم... ک انسان موجودی بیچاره و بدبخته! حتی ب این هم اشاره کردم ک انسان موجودی بی نهایت طلبه و جذب کننده ی زیبایی هاست ک گوشه ای کوچکی از صفات خداست، و انسان موجودی هست ک رو ب تکامل بیشتر از نظر ذهنی و فکری داره و پیشرفت کنندس، ک در گفته های قبلیم کاملا ذکر و یاد شده
بلکه موجودیه که توسط خدا افریده شده تا جانشین خدا روی زمین باشه... : من اینُ از قبل قبول داشتم ک انسان پیچیده ترین موجود هست و موجودی نسبتاً کامل بر روی زمین یا شاید در این جهان باشه (طبق اشاره ب جدید ترین و اصلاح شده ی نظریه جهان های موازی با این جهان) و انسان موجودی خدایی هست ک واقعاً اونطور ک شما اشاره کردید ک من گفتم درمانده هست، نیست! میتونی ب کتابای دینی ـت ک بعضیاشون موازات با حرفای من هست مراجعه کنی
و اون صفاتی رو ک واقعاً من گفتم. . . نه تقلبیش ک حرفای منُ تغییر دادی! جزئی از انسان هست. . . ک نمیتونی منکرش باشی! و اراده ی انسان فقط ب طور نسبی میتونه قوی باشه، نه ب طور کامل
اینو همون اسلام شما میگه... : اسلام من!... چیزی ک تو فکر کردی و داری ب من تحمیل میکنی رو نمیگه، من کتاب ـای دینی و قرآنی رو ب طور خلاصه خوندم و برسی کردم، و بیشتر حرف های شمارو نقض میکنم
5)
تعادل از نظر شما چیه؟
اگه به حرفای شماست
من اگه تو تنگنا بودم و کار داشتم
نماز اول وقت نخونم
چون از تعادل خارجه... : این اصلاً حرف من نیست!... من نگفتم ک زمانی ک انسان در تنگنا هست نباید نماز اول وقتش رو بخونه، من حتی سفارش ب این کردم ک نماز خواندن تازه بخش کوچکی از شکر گذاری از خداست، همان خدای با عظمتی ک طبق گفته ـای قبلیم در صحبتام هست...!
و من این رو خارج از تعادل ذکر نکردم و نمیگم ک خارج از تعادله... اگه انسان در شدید ترین تنگنا هم قرار بگیره ولی توانایی خواندن نماز رو داشته باشه خارج از تعادل نیست! (حتی زمانی ک درحال مرگ هست یا تا قبل از جان دادنش!)
همین طور
توی جهاد از خود گذشتیه محض معنی نمیده
چون از تعادل خارجه... : متأسفانه شما فقط ب مسائل جزئی و کوچک اشاره میکنی، ک من حتی وقتی با صحبتام میخوام اصل و کل ـه قضیه، ک قسمت کوچکی ـش فقط شامل بحث ما میشود رو بیان کنم شما فقط ب مثال های الکی ای برای زمین زدن حرف من و نقض کردنش اشاره میکنی!
7 )
همچنین
پیاز داغ چیزی رو من اضافه نمیکنم
من فقط چیزی رو که هست رو میگم : اینُ در صحبت های قبلیم ثابت کردم ک اینطور نیست!
شما پیاز داغ همه چیز رو زیاد میکنی! و فقط چیزی رو ک خلاف حرفای من هست رو میگی
(حرفتُ برات اصلاحش کردم)
ضمنا
من کی گفتم انسان نباید تفریح کنه؟ : من نگفتم ک شما گفتی انسان نباید تفریح کنه و از هیچ کلمه ای ب عنوان تفریح کردن با اون منظوری ک شما اینجا گفتی استفاده نکردم
اینو کجای حرفای من دیدید؟ : هیچجا! ازونجایی ک تمام صحبت های منُ منفی پس دادی و تمام حرفامُ نقض کردی و بی دلیل این همه وقت منُ برای تایپ کردن تلف کردی، کاری ک صُب تا شب شده زندگیتُ ب زدن حرف ها و تایپ کردن حرفای ضدُ نقیضت در هربحثی عادت کردی
و در اخر
قسمت قسمت حرفای بالاتون رو به من نشون بدید
که کجا حرفی زدم که اشتباهه.... : یعنی جمله بندیت تو حلقم!
حرفای بالای «خودمُ» نشونت بدم ک تو چ حرف اشتباهی زدی؟!
والا حرفای شما همش با چاچوب کادر صحبت های من مخالفه. . .!
و این رو هیچ وقت نمیتونی بگی ک حرفات کاملا درستن!، حتی منم حرفام کامل نیست یا نمیتونم بگم کاملاً درستن، ولی من نقص رو توو حرفای تو میبینم. . .
و الاسلام : و الاسلامشو من میگم!
من هم مسلمونم. . .
اصلاً طرز حرف زدن و تَشَر زدن در حرفات ب یک مسلمون دیگه رو قبول ندارم!
حیف کافر ک تو بخوای بهش بگی کافر...
بخدا ولت کنن همرو از دم با حرفات نفله میکنی
خدایا! این چ بشریه آفریدی؟
لطفاً در پاسخ بعدی حرفای خودتُ بزن و از چیزایی ک خودت میدونی حرف بزن! حرفای اماما و پیامبرُ نزن دیگه...! بسه خودنمایی
میخوام ببینم از خودت چ حرفی داری. . .
ب تک تک جوابایی ک دادمم جواب بده...
طومارم ننویسُ جواب مستقیم بده، بعضی جاها هم طفره نرو
مثل مرد جواب بده، پشت اعمالُ حرفای بقیه قایم نشو
میخوام ببینم حرف حسابت درباره این کارات چیه
(09-02-2015، 18:07)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من با شما نبودم
بانا شناس بودم...
من فقط یه مثال اوردم از این که بزرگی به سن نیست
خودم رو قیاس نکردم
ضمنا
با شما نبودم
با ناشناس بودم!
والا شما هرچی خواستی گفتی
دیگه چی میخوای بگی؟