12-02-2015، 18:33
(12-02-2015، 18:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون بی مغزی که حاضره تو رو ببینه
(12-02-2015، 18:27)TABASOM7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ولی تو دنیا تنها کسی که تورو دوس داشت چراغعلی بود
(12-02-2015، 18:07)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پر پری ول معطی
(12-02-2015، 17:56)TABASOM7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخیر چون نتونست دوری تورو تحمل کنه دیوونه شد
(12-02-2015، 16:24)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وااااااااااااااااااای پری تو هنوز نفهمیدی اون عاشق تو نه من چرا قبلا عاشق من بود ولی من چون بش جواب رد دادم اومد سراغ تو تو هم که دیوونش کردی
احمق چراغعلی از عشقت دیوونه شده الانم تو همون تیمارستانی که تو توش قبلاً بستری بودی بستریه
اره نه که من خیلی خوبم حتما نتونسته دوریه منو تحمل کنه
حتی لیاقت چراغعلی هم نداشتی
خاااااااااااااااک
دیگه هم تمومش کن به همون دلیلی که بت گفتم
آخه کدوم بی مغزی میاد تورو بگیره
تو داهات شما به جاستین و استین و انریکه و ........... میگن بی مغز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجبااااااااااااااااا
دیگه شاتاب شو پری