(12-02-2015، 18:44)TABASOM7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخیر یه حالی میکنم حرصتو دربیارم خداروشکر موفقم میشم
(12-02-2015، 18:38)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو معن خفه شو رو نمیفهمی نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(12-02-2015، 18:33)TABASOM7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه منتها تو دهات شما به جاسم میگن جاستین ، به قل مراد میگن استین و به رجبعلی میگن انریکه و ..............
(12-02-2015، 18:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون بی مغزی که حاضره تو رو ببینه
(12-02-2015، 18:27)TABASOM7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه ولی تو دنیا تنها کسی که تورو دوس داشت چراغعلی بود
پر پری ول معطی
اره نه که من خیلی خوبم حتما نتونسته دوریه منو تحمل کنه
حتی لیاقت چراغعلی هم نداشتی
خاااااااااااااااک
دیگه هم تمومش کن به همون دلیلی که بت گفتم
آخه کدوم بی مغزی میاد تورو بگیره
تو داهات شما به جاستین و استین و انریکه و ........... میگن بی مغز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجبااااااااااااااااا
دیگه شاتاب شو پری
نه بابا تو باز قرصات رو نخوردی قاطی کردی شهر ما رو با دهات خودت
تبی تب داری برو یکم استراحت کن