13-02-2015، 22:43
(13-02-2015، 21:58)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من دوباره بخوام تو اینترنت سرچ کنم به یه بنده خدای دیگه برمیخوره شما خودت برو دلیل ازدواجشونو پیدا کن بعد بیا نطق کن
هیچ گاه با نیشو کنایه حرف نزن
سرچ اشکالی نداره مهم اینکه حداقل خودت یبار بخونی
بعدم اگر می دانید بگویید چرا سرچ!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چرا هرچی میگم به شما برمیخوره مگه من گفتم شمااااااااا؟من هرچیو سرچ میکنم اول میخونم بعد میزارم خواهرم
(13-02-2015، 12:44)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سلام بر همه... حجاب برتر رو چادر یاد میکنند , چادر افتخار ایرانیه , چادر قبل از اسلام هم بوده , چیزی که در دوره هخامنشیان هم میتونید ببینید
بخش بعدی صحبت از پیامبر گرامی اسلام شده ... خوب پیامبر ص در دورانی که زن به عنوان کالا و نه حتی به عنوان یک انسان در بین اعراب استفاده میشد ظهور کرد و مقام ,کرامت زن رو زنده کردند
در رابطه با زنان پیامبر چیزی که مسلمه اینه که بر اساس مصلحت هایی این ازدواج ها رخ داده و با نزول ایه ۵۳ سوره احزاب پیامبر ص از ازدواج منع شدن ...
درود بر شما گران قدر
این نظر شماست..چیزی که شما بهش رسیدی پس تعمیم نده
چادر افتخا ایران!!!!اخوی نگو این حرفو ..چادر در زمان هخامنشیان.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیر اسلام فقط توجیه کرده و بس
بله دیگه الانم همینه.. این ا/خوندها هم بنا به همین مصلحت ها ازدواج می نمایند..و اینکه پس ازدواج با خدیجه هم از روی مصلحتی بوده پس لطفا به این ننازید که تا خدیجه بود باکسی ازدواج نکردن
[/quote]