(18-02-2015، 22:30)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو بار گفتم خوب بفهمی
راستی پری کجا کار داری باس بری؟؟؟؟؟؟؟؟
اهان یادم اومد با چراغعلی قرار داری اره شیطون
(18-02-2015، 22:22)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لکنت گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(18-02-2015، 22:20)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز من یه خاصیتی دارم تو چی میگی هویج
(18-02-2015، 22:19)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا تا خروسی مثل تو هست چرا من بحرفم
(18-02-2015، 22:18)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو بنال دیگه شترمرغ
هورشید و پری بدویین بیاین دعوا
چه عجب
لش اوردی هورشی جونم
(18-02-2015، 22:20)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز من ی خاصیتی دارم تو چی میگی هویج
(18-02-2015، 22:19)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا تا خروسی مثل تو هست چرا من بحرفم
(18-02-2015، 22:18)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو بنال دیگه شترمرغ
چه عجب
لش اوردی هورشی جونم
چند بار میگی خو
اره تو خاصیت اعصاب خورد کردن و استعداد اسکی رو مخ رو داری
بعدش گلم من کلم استعداد و خاصیت تو هم چشات مشکل داره من رو هویچ میبینی
بعدشم
الان دقیقا جمله ی اخرت به چه زبونی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زبون خرا بود میمونا بود خنگا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقاً برعکس گفتی
نه بابا این جمله آخر به زبون تو نبود که هویجوری بود بیخی
(18-02-2015، 22:30)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درست حدس زدی پیش چراغعلی بودم
راستی پری کجا کار داری باس بری؟؟؟؟؟؟؟؟
اهان یادم اومد با چراغعلی قرار داری اره شیطون
(18-02-2015، 22:22)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لکنت گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(18-02-2015، 22:20)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز من یه خاصیتی دارم تو چی میگی هویج
چه عجب
لش اوردی هورشی جونم
(18-02-2015، 22:20)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باز من ی خاصیتی دارم تو چی میگی هویج
چه عجب
لش اوردی هورشی جونم
چند بار میگی خو
اره تو خاصیت اعصاب خورد کردن و استعداد اسکی رو مخ رو داری
بعدش گلم من کلم استعداد و خاصیت تو هم چشات مشکل داره من رو هویچ میبینی
بعدشم
الان دقیقا جمله ی اخرت به چه زبونی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زبون خرا بود میمونا بود خنگا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو خییییییییییلللللللللللی بی رحمی بدبخت داشت خون گریه می کرد می خواست من باهات حرف بزنم بلکه دلت نرم بشه بذاری بیاد خواستگاریت
راستی گفتش تورو بیرون با قل مراد و رجبعلی دیده واسه همین خیلی ناراحت بود