20-02-2015، 10:43
(20-02-2015، 0:16)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من که ماس فروش نیستم .... \:
(20-02-2015، 0:04)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 23:59)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 23:48)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 23:40)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونستم نه که نابغم و مثل تو نیستم که واسه فهمیدن یه چیز ساده 100000 نفر رو اسیر کنم
جمله ی دومت هم اشتب بود منم نمیدونم چرا خدا خنگایی مثل تو افریده شاید خواسته ما زرنگا قدر هوشمون رو بدونیم
منم خدا رو شکر میکنم مثل من خاص نیستی
اااااااااااااااا چه جالب هر روز میری جلوی ایینه موندم چطور تا حالا از ترس قیافه ی خودت خود کشی نکردی
عزیزم منم هر روز میرم جلوی ایینه یه فرشته میبینم
من هرگز کم نمیارم ولی چرت و پرت میگی حوصلم رو سر میبری
من فعلا که تو اسیر همه ی میگفتن رشتیا کلن ولی ما بار نمیکردیم
بهتر وقتی چیزیو نمیدونی بیخود زرزر نکنی عزیزم من صفحه کلید فارسی ندارم از گوگل استفاده نمیکنم
عزیزم من هیچ وقت سعی نمیکنم خاص باشم چون خاص اینجا پر من نابم چون خودمم لات مجازی نیستم درس مس تو..نه بابا اعتماد به نفس میگنمیمون هرچی زشت تر اعداش بیشتر...من چرت نمیگم حقیقتو میگم حوصلت سررفته هریولی برای من جالبه اخه دارم بایه اسکول که اعتماد به نفسبالای دار کل میکندازم...{:
منظور من از اشتباه این بود که خنگ تویی نه من که باز ثابت کردی خنگی
اگه من اعتماد به نفس دارم تو اعتماد به اسمون کاذب داری گلم کاملا هم موافقم میمون هر چی زشت تر باشه ادعاش بیشتره میمون جونم
الان کل انداختن با تو برای منم جالب شد چون فهمیدم یه شنقل به تمام معنایی هر چند حیف شنقل که به تو نسبت بدن
من اشتباه متوجه نشودم تو نمیدونی داری چی تایپ میکنی..
من مثل تو ادا در نیوردم
من کاذب نیست حقیقت مس تو جو نیس [:
عزیزم ...
من برایهمه جالبم ولی هیچکس برای من جالب نیست به قول عمو:موش بخردت ولی موش کور باشه نبینه چیخورده ...
ماست فروش که نمیگه ماست من ترشه اعتماد به نفس تو از کاذبم یه چیزی اونور تره
تو هم برای من به هیچ عنوان جالب نیستی کل انداختن بات برام جالبه
موشه هم چه کور باشه چه بینا جرات نداره منو بخوره
موشه بهتره بیاد بچه هایی مثل تورو بخوره
راستی(من با جنبه تر از این حرفام تو هم لطف کن جنبه داشته باش)
نه باباجالب باحال من اواترتو وقتی تازه عضو شده بودم گزاشته بودم ///=
کی جرعت داره شا.پانزه به این گندگیرو بخوره؟
نه بابا بزرگ بزرگیتم مس خودت مجازیه ببین عزیزم من این دنیاتو باخاموش کردن مدومم ریدم توش
من کاربه باجنبه ی وبی جنبه ای ندارم من همیشه همینجوی هستم غیر قابل پشبینیم...مس بضیا افتاب پرس نیستم بعضیا