20-02-2015، 17:35
(20-02-2015، 17:34)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دهنه منم باز نکن
(20-02-2015، 17:30)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرچی من میرینم تو نلیس
(20-02-2015، 15:40)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه آبجیه دهه هفتادی سوسول من تو میخوای حساب منو برسی
(20-02-2015، 14:09)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 14:07)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پرسیدم دکنر گفته که اونارو برای تو نوشته بوده
الان از دکتر اومدم رفته بودم اون قرص جدیداتو بگیرم
ای بابا بهونه نیار دیگه بگو نمیخوام صورتمو بشورم
علی تو دخالت نکن من خودم باس حساب پری رو برسم
اره الان چراغلی زنگید بم گفت تورو برده دکتر
مگه دکتر نگفت به محض اینکه رسیدی خونه قرصات رو بخور باز با فکر چزاغلی و رویای اون همه چیو فراموش کردی
ببین نتیجش میشه اینکه فراموش کردی قرصات رو بخوری الان فک مبکنی منم مث تو قرص میخورم
ای بابا چراغعلی شب اومد پیشت حالشو بگیر بازم خالی بسته معلوم نیس مرتیکه کدوم گوری بوده از من میشنوی گوشیشو چک کن با من که نبود من با جاستین بودم
خو بجای اینکه بیست و چار ساعت جلوی آیینه باشی و آرایش کنی دو دیقه وقت بذار قرصاتو بخور قاطی کردیا
(20-02-2015، 17:23)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 17:21)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید مزاحم شدم بابات قلادتو داد ببرم بگردونمت بدو بریم الان بابات دعوات میکنه ها
(20-02-2015، 14:09)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخه فضول ، قاشق نشُسته ، مگس صحنه به تو چه مگه من باتو بودم الدنگ
پرسیدم دکنر گفته که اونارو برای تو نوشته بوده
تبی صدبار گفتم قلاده اینو ببند مزاحمت ایجاد نکنه
تبی قلاده اینو کجا بردی باز هار شده داره پاچه میگیره تازه هزیونم میگه