20-02-2015، 18:05
(20-02-2015، 18:01)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه به موتورت زیاد فشار اوردن داغ کردی
(20-02-2015، 17:46)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این حرفا واسه سایز دهنت زیادیه جر میخویا
(20-02-2015، 17:46)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زر مفتو از تو .... تو میکش درد میکشی نه
(20-02-2015، 17:34)علی تک نواز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من تورو نمیلیسم
(20-02-2015، 17:30)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرچی من میرینم تو نلیس
آخه آبجیه دهه هفتادی سوسول من تو میخوای حساب منو برسی
ای بابا چراغعلی شب اومد پیشت حالشو بگیر بازم خالی بسته معلوم نیس مرتیکه کدوم گوری بوده از من میشنوی گوشیشو چک کن با من که نبود من با جاستین بودم
خو بجای اینکه بیست و چار ساعت جلوی آیینه باشی و آرایش کنی دو دیقه وقت بذار قرصاتو بخور قاطی کردیا
تبی قلاده اینو کجا بردی باز هار شده داره پاچه میگیره تازه هزیونم میگه
کم زر مفت بزن
مگه جرأتشم داری به هستی چیزی بگی
بعدشم من به هستی چیزی نمیگم حتی اگه اون به من چیزی بگه