(20-02-2015، 19:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نوچ اینجا فرقی نداره مگه داری دیکته میگی
(20-02-2015، 19:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا من الان قاطی کردم اون که از ی طرف داعشیه میخواد مارو منفجرکنه منم که نمیتونم تبسمو راضی کنم صورتشو بشوره
اصن این چه وضعیه
آدم دآعشـی بـآشـه مـث بعـضیـآ بیشعـور نـبـآشـه وآلآ
(20-02-2015، 19:33)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چه فرقی داره عزرائیل یا ازراییل مهم نیته دعوا نکنید
(20-02-2015، 19:27)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 19:25)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه توروخدا قصد بدیم داشته باش میخوای بمب بذار هممونو منفجر کن چطوره ؟!
این مارو منفجرم کنه باز جون به ازراییل نمیدیم باو تا روشو کم نکنیم
عزیزم اولا عزرائیل ن اونی ک نوشتی
بعدشم اونش دیگ دست تو نیس
اول برو نوشتن یاد بگیر بعد بیا کل کل
خـیلی فرق داره
بعدشم ما دعوا نکردیم
همینطوری گفتم
(20-02-2015، 19:37)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو باو همچین میگی استاد آدم فک میکنه ترم آخر دانشگاهه بشین درستو بخون بچه دبستانی
ببخشید استاد با این غلط چند نمره از دیکتمون کم میکنید؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بیکاری که به املای کلمات توجه میکنی