امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درآمدی بر مبانی کلی فقهی حجاب و مسئولیت دولت اسلامی

سید مقاله بسیار زیبایی نوشته اند ای کاش سر رشته ای در فقه داشتم و نظر می نوشتم متاسفانه چنین نیست . منتها من در بعضی مباحث فقهی دیده ام که بعضی فقها لزومی به پوشش سر و گردن نمی بینند ولی اینجا سید آن را قطعی گرفته است ازجمله مقاله حجاب اسلامی در ویکی پدیا چنین چیزی نوشته اند . البته غیر از آن چند مقاله دیگر در عدم اجماع فقها در حدود پوشش بویژه پوشش سر و گردن دیده ام . نظری که من می نویسم بیشتر گرایش غیر فقهی دارد. وقتی که بانوانی بی حجاب در آن عهد حضور داشتند حالا فرق نمی کند کنیز ، یهود ، نصاری یا حتی مسلمان ازاد غیر مقید به مسایل شرعی من به آسانی نتیجه می گیرم که اجبار به حجاب سازگار با سیره نبوی نیست و دولت اسلامی نمی تواند مسئولیتی در این زمینه داشته باشد . البته اینجا جنبه حریم عمومی مطرح می شود همان مسئولیت دولت در قبال فساد . دولت با بد حجابی برخورد می کند در تمام جهان چنین برخوردی وجود دارد فقط حدودش فرق می کند . یعنی برخورد  با پوشش زننده تنها مسئولیت دولت اسلامی نیست دولت سکولار هم این کار می کند . موضوع اینست و هم البته این مهم است که بی حجابی در آن حدود که برای دولت مسئولیت بیاورد نیست . منظورم ین است هر بی حجابی مختل کننده نظم  عمومی و فساد آور نیست اگر معتقد باشیم هربی حجابی فساد آور است باید دولت اسلامی پخش فیلم و سریال های خارجی را متوقف کند چون زنان فساد آور در آن فیلم ها مهمان خانه ها می شوند . باید فبول کنیم بی حجاب متین و وزین و برازنده هم می تواند وجود داشته باشد. با تشکر
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: درآمدی بر مبانی کلی فقهی حجاب و مسئولیت دولت اسلامی - بهدوست - 27-02-2015، 10:38

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سخنان گهر بار زئوس درباره حجاب.
Star دیدار رییس دانشگاه مذاهب اسلامی کشور با ائمه جمعه شیعه و اهل سنت شرق استان گلستان
Star آیت‌الله نوری همدانی: ریشه‌های تربیتی را با تربیت اسلامی آمیخته کنید
  ۹ مهارت طلایی برای ترغیب دختران به رعایت حجاب
  فلسفه حجاب زن‏ان در اسلام چیست؟
  حجاب و عفاف از منظر امام علی بن موسی الرضا(ع)
  رابطه پوشش با حجاب
  آثار حجاب
  حجاب و چشم دل
  حجاب مردان

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان