27-02-2015، 10:38
سید مقاله بسیار زیبایی نوشته اند ای کاش سر رشته ای در فقه داشتم و نظر می نوشتم متاسفانه چنین نیست . منتها من در بعضی مباحث فقهی دیده ام که بعضی فقها لزومی به پوشش سر و گردن نمی بینند ولی اینجا سید آن را قطعی گرفته است ازجمله مقاله حجاب اسلامی در ویکی پدیا چنین چیزی نوشته اند . البته غیر از آن چند مقاله دیگر در عدم اجماع فقها در حدود پوشش بویژه پوشش سر و گردن دیده ام . نظری که من می نویسم بیشتر گرایش غیر فقهی دارد. وقتی که بانوانی بی حجاب در آن عهد حضور داشتند حالا فرق نمی کند کنیز ، یهود ، نصاری یا حتی مسلمان ازاد غیر مقید به مسایل شرعی من به آسانی نتیجه می گیرم که اجبار به حجاب سازگار با سیره نبوی نیست و دولت اسلامی نمی تواند مسئولیتی در این زمینه داشته باشد . البته اینجا جنبه حریم عمومی مطرح می شود همان مسئولیت دولت در قبال فساد . دولت با بد حجابی برخورد می کند در تمام جهان چنین برخوردی وجود دارد فقط حدودش فرق می کند . یعنی برخورد با پوشش زننده تنها مسئولیت دولت اسلامی نیست دولت سکولار هم این کار می کند . موضوع اینست و هم البته این مهم است که بی حجابی در آن حدود که برای دولت مسئولیت بیاورد نیست . منظورم ین است هر بی حجابی مختل کننده نظم عمومی و فساد آور نیست اگر معتقد باشیم هربی حجابی فساد آور است باید دولت اسلامی پخش فیلم و سریال های خارجی را متوقف کند چون زنان فساد آور در آن فیلم ها مهمان خانه ها می شوند . باید فبول کنیم بی حجاب متین و وزین و برازنده هم می تواند وجود داشته باشد. با تشکر