06-03-2015، 11:37
بی اف اف؟:|||||||
چن تا رفیق دارم ولی بیشتر جنبه طنز دارن برام:>>>(شوخی)
سوگند:ک عشقمه خیلی وقت بود دنبالش بودم اخر سر ی شب ساعت دو شب با علی و ارشام و سوگند تو گفت گو بودیم سوگند گفت پفیلا میخوام منم همین پفیلا رو گرفتم کلی بش نخ دادم بالاخره باش دوس شدم
با مهرزاد ک طی یک فوش فوش کشی دوس شدم:|
با اهورا: ی روز تو گفت گو اومده بود بعدا برا من سوال پیش اومد ک این پسره دخترنما پسره یا دختر
خلاصع کلی چرتو پرت گفتیم اخر سر انداختمش تو لیست دوستام
رضا: با این رفیقون همیشه در گیرم ولی هنو با هم دوستیم بچه باحالیه:|
نورا :این موجود دوپا رو خیلی وقته میشناسم دقیقا هم نمیدونم از کجا میشناسمش:||||| خودشم هم نمیدونه:|
مرضیه:از راه نورا با دوس شدم:|
احمد رضا:خیلی وقته باش دوستم اینم مثل نوراس دقیق نمیدونم چجوری باش اینقد فاو شدم:|
محمد :قبل از بنفش شدنش کلی با هم صحبت کرده بودیم فهمیدم هم رشتیه هم پایه مث خودم
سحر:بم اخطار داد با نوینسدگیم مخالفت کردم منم ب خاطر اینکه دیگه از این بلاها سرم نیارع باش دوس شدم:>>>(شوخی بچه بحالی میشه بعضی اوقات
سینا:اینم مث محمد بچه پایه ایه
مهتاب:با مهتاب یهویی دوس شدم:|
چن تا رفیق دارم ولی بیشتر جنبه طنز دارن برام:>>>(شوخی)
سوگند:ک عشقمه خیلی وقت بود دنبالش بودم اخر سر ی شب ساعت دو شب با علی و ارشام و سوگند تو گفت گو بودیم سوگند گفت پفیلا میخوام منم همین پفیلا رو گرفتم کلی بش نخ دادم بالاخره باش دوس شدم
با مهرزاد ک طی یک فوش فوش کشی دوس شدم:|
با اهورا: ی روز تو گفت گو اومده بود بعدا برا من سوال پیش اومد ک این پسره دخترنما پسره یا دختر
خلاصع کلی چرتو پرت گفتیم اخر سر انداختمش تو لیست دوستام
رضا: با این رفیقون همیشه در گیرم ولی هنو با هم دوستیم بچه باحالیه:|
نورا :این موجود دوپا رو خیلی وقته میشناسم دقیقا هم نمیدونم از کجا میشناسمش:||||| خودشم هم نمیدونه:|
مرضیه:از راه نورا با دوس شدم:|
احمد رضا:خیلی وقته باش دوستم اینم مثل نوراس دقیق نمیدونم چجوری باش اینقد فاو شدم:|
محمد :قبل از بنفش شدنش کلی با هم صحبت کرده بودیم فهمیدم هم رشتیه هم پایه مث خودم
سحر:بم اخطار داد با نوینسدگیم مخالفت کردم منم ب خاطر اینکه دیگه از این بلاها سرم نیارع باش دوس شدم:>>>(شوخی بچه بحالی میشه بعضی اوقات
سینا:اینم مث محمد بچه پایه ایه
مهتاب:با مهتاب یهویی دوس شدم:|