امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟

قصد اذیت کردن ندارما..!!!ولی عین حرفاتو یه جایی شنیدم بدجور آشنا میزنن...

میشه برداشت خودتو بهم نسبت ندی..!! Undecided

جان مادر خارج رفتن به این راحتی که شما فکر میکنی نیست ...باور کن...سال پیش از آلمان از ایران دانشجو پذیرش میکرد شرایط سختی داشت تا به ریز نمرات دوران راهنمایی و دبیرستانم ازت میخاستن تازه بعد اینهمه شما یه ترم آزمایشی اونجا هستی اگر خوب نباشی دی پرت میشی پسر جان تازه تعهدم خواهی داشت که یه مدت اونجا باشی و از علمی که در اختیارت گذاشتن استفاده کنی در صورت ندادن تعهد دربرخی کلاس ها اجازه ی شرکت نخواهی داشت...ایرانو نگاه نکن دانشگاهاش پرشدن از افغانی و اعراب و...(انگ نژاد پرستی نزنیدا منظورم به  راحت پذیرش کردنشونه به عنوان مثال رشته ای که من الان دارم تحصیل میکنم از رشته ی ریاضی میشه واردش شد اما افغان های محترم رو از تجربی هم پذیرفتن نتیجه : ازهمون ترم 1 و 2 تعداد زیادیشون رفتن موندن تعداد انگشت شمار شاید 2 3 تا ..در قبال هزینه ای که ازشون میگیرن(خیلی زیاده) دیگه با هیچی کار ندارن حتی نوع پوشششون!!!)

سیستم اموزشی اونور با ایران خیلی متفاوته ... اینجا هرروز اسم ورسم یه رشته عوض میشه اما اونجا مثلا تو مقطع دکترا یه پروژه ای برداشته میشه بعد به تعداد نیازشون دانشجو پذیرش میکنن..

مال قدیم !!بعضی وقتا میخوام سرمو از دست شما به سینه س دیوار نشونه برم!!

2 روز دیگه عیده از کی همه میرن عید دیدنی؟؟؟از اونور کی اداره جات شروع به کار میکنن؟؟جنابعالی کی میری مدرسه؟؟چند ماه تعطیلی؟؟؟کجا با اخر هفته مصادف شده ؟؟تو بعضی سال ها همیشه که این نیست درسته؟؟

این مساله تعطیلات Big Grin

بنده این کارو نکردم اون حرفا پاسخی بود برابر سگ دو زدن در ایران عزیز...

خیلی ریز تیکه انداختین غیر منطقی هستیم.. Confused

خوب بالام جان اگر به صحبت های خان نخست وزیر کار نداریم پس راجب چی داریم گفت وگو می کنیم..عکسو دقت کردی؟؟ میگه هر چیزی که باعث شده شما کشور خودت رو ترک کنی و به اینجا بیای باید طبق قوانین و ظوابط این کشور عمل کنی حق نداری خودت رو به واسطه ی دینی که داری برتر بدونی...

پاسخ
 سپاس شده توسط Volkan ، ❤уαѕαмιη❤ ، Black_Man

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: برای چه کشور مسلمان خود را تررک کرده اید ؟ - sevda0 - 07-03-2015، 18:32

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  من طرفم را پیدا کرده ام
  آيا شيطان ازدواج کرده است ؟
  آیت‌الله نوری‌همدانی: نیمی از مساجد کشور امام جماعت ندارند/ لزوم فعالیت مسجد در شبانه
  آیا حوری بهشتی فقط برای مردان است؟ پس نعمت های بهشتی برای زنان چیست؟
  حضرت خدیجه قبل از ازدواج با پیامبر (ص) ازدواج کرده بودند؟
Star دیدار رییس دانشگاه مذاهب اسلامی کشور با ائمه جمعه شیعه و اهل سنت شرق استان گلستان
Star چشم و هم چشمی صله‌رحم را کمرنگ کرده است
  چه بلاهایی امام زمان (عج) را احاطه کرده اند؟
  مکارم شیرازی حرام اعلام کرده است ...!
  کارت عروسی پسر مسلمان بدون اسم عروس (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان