08-03-2015، 21:29
[rtl]شهر دوست داشتنی من ! نه به واسطه ی پایتخت بودنش ،نه به خاطر اینکــِ میلاد دارد ، نه به خاطر اینکــِ از شرق تا غربش از جنوب تا شمالش ایستگاه مترو هست ، نه به دلیل اینکــِ حتی اگر دو منطقه بالاتر بروی تعداد ماشین های شاسی بلندش بیشترمی شود ، نه به خاطر اینکــِ حتی نیمه های شب رستوران ها باز هستند ، نه به دلیل اینکــِ بوستان های بزرگی دارد ،نه به واسطه ی قیمت های نجومی تیراژه ، نه به خاطر اینکــِ هر سینمایش چنتا سالن دارد،نه به خاطر هایپر استارش . شهر دوست داشتنی من ! با همین دود و دمش ! با همین آدم هایی کــِ در باران یکرنگ تر می شوند ، با همین ترافیک حکیم ، برای همین کــِ میشود رفت کوچه مروی و نهارت بشود یک فلافل ابوعماد ، برای دست فروش هایی کــِ اطراف میدان آزادی ،آچار، پیچ گوشتی می فروشند ، شهر دوست داشتنی من با همین دست فروش های داخل قطار های زیر زمینی ، با همین لواشک جومونگ و دونات های تازه ، به خاطر اینکــِ اگر چند ساعتی مرکز شهر باشی و نوروز نباشد سرفه امانت را می برد ، برای همین کــِ در هر ایستگاه BRT کسانی هستند کــِ پایت را داخل ایستگاه نگذاشته ای دست دراز کنند برای گرفتن دویست و پنجاه تومان ، تهران دوست داشتنی من، هنوز هم خیلی ها رد شدن از خیابان را ترجیح می دهند به پل عابر پیاده ، حتی اگر به اصطلاح خودمان پله هایش برقی باشد ! با همین راننده هایی کــِ هنوز هم پارک دوبل می کنند ،با این راننده اتوبوس هایی کــِ جلوی پایت ترمز می کنند چون دیده اند با چه حسرتی ایستگاه اتوبوس را نگاه کرده ای کــِ اتوبوس راه افتاده اما تو هنوز به ایستگاه نرسیده ای . من تهران را با تمام خوبی ها با تمام ترافیک ها با تمام آلودگی هایش با تمام راننده تاکسی هایی کــِ روزهای بارانی دربست مسافر می برند دوست دارم .[/rtl]