11-03-2015، 15:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-03-2015، 15:47، توسط IM JUST TIRED.)
(23-02-2015، 13:07)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منچهارشنبه سوری نمیام بیرون از خونمون از بس ترسناکه پارسال ی موتور با 2 تا جوون منفجر شده بود
ماتوقم ازاین وحشی بازیا نداریم میایم بیرون حالشو میبریم یه چند تاترقه بی خطر هم میزنیم

(25-02-2015، 19:37)Black_Man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غلط خوردن
دلمون تو ابن اوضا فقط به چارشنبه سوری خوشه
والاه به خدافقط منتظرشم
(11-03-2015، 15:44)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-02-2015، 13:07)جمره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منچهارشنبه سوری نمیام بیرون از خونمون از بس ترسناکه پارسال ی موتور با 2 تا جوون منفجر شده بود
ماتوقم ازاین وحشی بازیا نداریم میایم بیرون حالشو میبریم یه چند تاترقه بی خطر هم میزنیم
(25-02-2015، 19:37)Black_Man نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غلط خوردن
دلمون تو ابن اوضا فقط به چارشنبه سوری خوشه
والاه به خدافقط منتظرشم
دلم واسه بهترین دوستم تنگه 2ماهه باهام قهره خیلی دوستش دارم ولی اون دیگه منو دوست نداره حتی دیگه نگاهم به من نمیندازه