15-03-2015، 14:40
(15-03-2015، 14:37)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نـآیـل خـیـلـی بـآحـآله جـوجـه طـلآیی ^___^
(15-03-2015، 14:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-03-2015، 14:21)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـآ فـردآ میـریـم اردو بعـد اون تعـطیـلیـم (:
چآر شَنبهـ مدرسَمـ تمومـ میشه (((: ^_^ !
فَردآرو کِِ نمیرَمـ .. [ فَردآ روز مَسخره ای ! -_- ]
سِ شَنبَمـ کِ گُف بآتون کآری ندارمـ هَمـ میتونید بیآید دلتونَمـ خآس نیآین !
ولی 12 سه شنبهـ حتمن بآس برمـ مَشقآرو بگیرَمـ ! ._.
چآرشنبَمـ کِ |: .. هَنو نقشهـ چآرشنبَرو نَکِشیدَمـ ! وَلی شآید نَرَمـ ! |:
اَلکی به مآمانَمـ بگمـ بیاد بشون بِگِ کهـ دآریمـ میریمـ مُسآفِرَت ! ||||||||||||||:
وَلی خو دَر کُل یِ جوری دآرَمـ مَدرسه هآرو میپیچونَمـ ! ._.
(15-03-2015، 14:27)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-03-2015، 14:13)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-03-2015، 14:11)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام اجو چطوری؟
زین خوبع؟❤
عـــــــــــــآلی ام
جییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ >_<
زیـنم خـوبه (:
نـآیـل چـطـوره؟
اینجـآرو (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=214999
جیییییغ میدونستم از همون اولشم شایعه بوده (-:
اصلا به هم نمیومدن الانم ک باهم یه دوست عادین بهتره خیلی بهتره ^0^
خیلی خـرکیفـم (:
-زین: نایل نگا کن من چقد جذابم ،نایل:تو که غذا نیستی پس برام مهم نیست!!!!!!!! ^____^
اوووخ من فدا نایلم بشم >.<
:*
لیام کپی داداشمه بت گفتم ؟ >.<
ینی عکس لیامو بش نشون دادم مات موند |-:
عـه؟مـن دآدآش نـدآرم (: