(24-03-2015، 15:11)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر ^_______________________________________________________^**
عرفان؟:/
(24-03-2015، 15:12)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.والا تا 35 کاری ندارع ب بعد اشک ادم در میاد._.
(24-03-2015، 15:09)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لول 51؟ :|
(24-03-2015، 15:08)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:04)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شاید دوباره گیرم بیاد..
(24-03-2015، 14:51)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسم البومای اون خروس سرطان حنجره دار و جلو من نیا>_<
خخخ راحت باش...
ما پیر شدیم ولی بزرگ نه...
صداش عین رادیو خراب میمونه-_-
شنیدم جلد دوم بزرگ هم قراره بیاد؟:|
(24-03-2015، 15:03)AreCR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عارف:>
سلآم ._.*
(24-03-2015، 15:03)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام :>
چیه خوشحالی دوبارع گرفتی؟:|
امیر کلش آف کشک داری؟ VV:
(کلنز)
با بیش از 51 لول تجربه(.. )
الان محسن از تو زمین در میاد-_-
من تازه چهل روزه از دوباره بازی میکنم لول 38 تم.
اون یکی رو تو گوگل پلاس ثبت نکرده بودم پاک شد..
لولم 70 بود..
تازه تو از قبل تجربه داشتی جم هات رو خرج نکردی من عین چی پریدم تو بازی همه جم هارو ههمون اول زدم الان اشکم دارع در میاد تا حمال چارم رو باز کنم._>