24-03-2015، 15:50
(24-03-2015، 15:46)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخوام کسیو مسخره کنم تو رش میگم موزی نیستم-_-
(24-03-2015، 15:44)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:42)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:41)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:40)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهری است دیگر .. :|
:>
همینه میخواد این دوره نوینسده شه؟:|
توهین ب مهری ممنوع آ .. :| !
-_-
مرضیه؟:|||||||||||||||||||
جان من این کجاش توهین بود؟:||||||||||||
سوال کردم:|||||||||||||||||
:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
>_______________________<
>_<
پوکیدم-_-
ببین خودتی :|
ب مسخره گرفتی !
._.
هستم ولی اینجا موزی بازی در نیاوردم:|
(24-03-2015، 15:47)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این دومیه:|
(24-03-2015، 15:46)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:45)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلآم :|
دخترم^_^
:|
سوگند ._.
شما که تازه ازدواج کرده بودین >_<*
^_^
1 سالع بابا._>
(24-03-2015، 15:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-03-2015، 15:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چِقَدر زِر میزَنه این بچه >_<
بآبآش کُجآس بیاد اینو جَمع کُنه ؟ -_-
جراتشو داری جلو باباش همینو بش بگو:>
هه .. !
روز چآرشَنبه سوری همچین یه ترقه انداختن صِدآش شبیه بُمب بود !
مآمآنَمـ رف بآلکُن دآد زَد سَگـ توله هآ جَمع کُنید برید دیه ! >_<
جُلو باباشون :> !
منمـ کُپ مآمآنَمَمـ ! -_-
لایک:|