27-03-2015، 17:36
(27-03-2015، 16:34)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 16:19)ЩΦlբ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 15:20)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه بابا یا تو خیلی زرنگی یا من خیلی اسکلم؟!!!
چرا تو باید کارگردان بشی؟
اصلا بیخی...کاره روزگاره دیگه...ادم قانعی هستم خیلی از هنرامو بروز نمیدم...برا همینه هنوز اینجام...^^
اسکُل که هسی
![]()
خودتم اعتراف میکنی![]()
![]()
هنر داری بروز نمیدی![]()
یه گوز بده بروز بده
(27-03-2015، 16:01)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-03-2015، 21:26)رפּـانے شیطـפּـטּ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه تورو ... هم نمی گیره :|
(26-03-2015، 20:36)ЩΦlբ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زرشک...
هر هر هر
نگا تو رو خدا...همه رو برق میگیره ما رو چراغ نفتی...![]()
[url=//www.pinterest.com/pin/create/extension/][/url]
ممد جرات داری سه نقطه رو بگو کاری به قانون نداشته باش D:
خر نیسم ^_^
بگم سری گزارش میشه منم سری بن ^_^
... ^_^ ...
+---( ... )------+ تقدیم تو
خر :| واقعا ؟^.^ نیستی دیگه گاوی
یه مرد از بن شدن نمیترسه :|||| ترسو
... به خودت ۱ ... :||||||||||||||||
من مَردم

این سه نقطه نباشه تو نیسی

7بار بِن شدم ^_^