27-03-2015، 21:22
(27-03-2015، 21:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 21:16)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 21:11)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 21:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیه نمیخوای نویسنده شی؟
(27-03-2015، 21:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو یاد نگیریا'___'
عرفآن بیآ دآیی من شو من دآیی ندآرم![]()
(27-03-2015، 21:06)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((=
یه مشنگ کم تر..
کی ب کیه._.
منم دلم براتون تنگ شده بود
اهورآ من دیگه موضوع نمیزنم مدیونی اگه دلت برآ تکرآریآ تنگ نشه -_-
چرآ ولی نویسندم نمیکنین :|
امیدم به همین عیدی بود .. دیگه نمیآم تآ تآبستون .. اونجآم نمیشم دوبآره :|
(27-03-2015، 21:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داییش بشی روانیت میکنه :|
از من به شما نصیحت همچین ترورتون میکنه ://
تازه کلیمـ ناراحتتون میکنه :| [ ناراحت نشی آ.. خودت میدونی :| ]
حسود بخیل :p325:
من واس نویسنده شدن هیچ تلاشی نکردم ولی واس مدیر شدن خودمو جر دادم:|
ی چیز بت میگم الان کلت داغه فک میکنی نویسندگی و مدیریت چیه
فقد اسمتو رنگی میکنه..
خیلیام تا رنگی میشن خودشون رو میگیرن ولی همیشه سعی کن خاکی باشی
بعد میای تو تیم میبینی چیز خاصی نی..
ارزش وقت گذاشتن و حرص خوردنم نداره
ایشالله میشی..
شدی ک هیچی