28-03-2015، 20:59
اولا اینکه شما از کجا میگی که کوروش هر روز استیک و میشل استراگانف میخورده ؟
بعدشم به مقدار نیست
به مصرف زیاده
این دوتا باهم فرق میکنه
مثلا اگه یه نفری پوکی استخوان داشته باشه
یه روز 10 لیتر شیر بخوره مشکلش حل نمیشه
باید تو یه مدت زمان زیادی مثلا روزی2 لیوان 3 لیوان شیر بخوره
حالا من مثال زدم
از هر پزشکی هم بپرسی همینو بهت میگه
در مورد اون قسمت اول صحبتت
پیدا کردم و معصومین هم گوشت میخوردند
بطورکلی اسلام یک دین جامعی است که رعایت اعتدال را در همه زمینه کرده و فرموده کونوا امه وسطا یعنی سعی کنید امت میانه رو باشید در زمینه خوراکی ها نیز فرموده از تمام چیزه های پاک و حلال که برای بدن مفید و لازم است به اندازه نیاز و در حد وسط یعنی دور از اسراف و تبذیر استفاده کنید بنابر این هم از گیاهان و سبزیجات مفید و هم از گوشت های حلال و سایر خوراکی های پاکیزه و حلال باید بهره برد شخص پیامبر و معصومین (ع) نیز همین گونه بودند برای اطلاع بیشتر می توانید به کتابهایی که در زمینه سیره انها نوشته شده مانند سیره النبی (ص) تالیف مرحوم علامه طبا طبا یی که تر جمه هم شده مراجعه نمایید
فهمیدی که ؟
میانه رو
بعدشم به مقدار نیست
به مصرف زیاده
این دوتا باهم فرق میکنه
مثلا اگه یه نفری پوکی استخوان داشته باشه
یه روز 10 لیتر شیر بخوره مشکلش حل نمیشه
باید تو یه مدت زمان زیادی مثلا روزی2 لیوان 3 لیوان شیر بخوره
حالا من مثال زدم
از هر پزشکی هم بپرسی همینو بهت میگه
در مورد اون قسمت اول صحبتت
پیدا کردم و معصومین هم گوشت میخوردند
بطورکلی اسلام یک دین جامعی است که رعایت اعتدال را در همه زمینه کرده و فرموده کونوا امه وسطا یعنی سعی کنید امت میانه رو باشید در زمینه خوراکی ها نیز فرموده از تمام چیزه های پاک و حلال که برای بدن مفید و لازم است به اندازه نیاز و در حد وسط یعنی دور از اسراف و تبذیر استفاده کنید بنابر این هم از گیاهان و سبزیجات مفید و هم از گوشت های حلال و سایر خوراکی های پاکیزه و حلال باید بهره برد شخص پیامبر و معصومین (ع) نیز همین گونه بودند برای اطلاع بیشتر می توانید به کتابهایی که در زمینه سیره انها نوشته شده مانند سیره النبی (ص) تالیف مرحوم علامه طبا طبا یی که تر جمه هم شده مراجعه نمایید
فهمیدی که ؟
میانه رو