آقا تا جایی که عقل ناقص ما فهمیده ضمیر ناخودآگاه بدون پیش زمینه هیچ اثری روی دید آدم به اطراف نداره.
مثلن تو این مورد خاص من وقتی تا حالا همچین ادعایی درباره گوگل نشنیدم چطور ناخودآگاه من میتونه تحت تاثیر ترجمه من درآوردی برو چشم چرونی کن قرار گرفته باشه. با توجه به سواد انگلیسی بالام!!! من اصن قبل از تفکیک به دو کلمه go و ogle نمیدونستم دومی معنی چشم چرونی میده. یعنی اگه دوستتون برای ogle مثلن مینوشت "مریخ" فرقی به حال من نمیکرد
ولی حالا بعد از این تفکیک دقیق و تیزبینانه ناخودآگاه من همیشه تحت تاثیر ادعای شما قرار میگیره. چون با چیزی مواجه شدم که تا حالا باهاش روبرو نشده بودم. و چون این ادعا برای من بی معنیه از این به بعد موقع استفاده از google تو ناخودآگاهم این قضیه به عنوان یه شوخی لبخند رو لبام میاره. کسی هم اگه باور کرده این حرفو خب هروقت هوس کنه گوگل رو باز کنه یاد این منظور زشت صهیونیزم بین الملل میفته و سعی میکنه نیازش رو طور دیگه یی رفع کنه. چون هیچ جوره تو کت ضمیر ناخودآگاه من نمیره که کسی که این حرفارو باور کرده و به بقیه منتقل کرده چطور میتونه از این ابزار استفاده کنه خودش.
در پایان امیدوارم از اینترنت بدون گوگل لذت ببرین حداقل تا زمانی که افسران جنگ نرم هدف از انتخاب کلمه اینترنت رو کشف نکردن. حالا بعدن میرید دانشگاه چشم و گوشتون وا میشه و خیلی از جمله "برو چشم چرونی کن" ناراحت نمیشین چون بدون چشم چرونی پاس کردن واحدا کار حضرت جنتیه
مثلن تو این مورد خاص من وقتی تا حالا همچین ادعایی درباره گوگل نشنیدم چطور ناخودآگاه من میتونه تحت تاثیر ترجمه من درآوردی برو چشم چرونی کن قرار گرفته باشه. با توجه به سواد انگلیسی بالام!!! من اصن قبل از تفکیک به دو کلمه go و ogle نمیدونستم دومی معنی چشم چرونی میده. یعنی اگه دوستتون برای ogle مثلن مینوشت "مریخ" فرقی به حال من نمیکرد

در پایان امیدوارم از اینترنت بدون گوگل لذت ببرین حداقل تا زمانی که افسران جنگ نرم هدف از انتخاب کلمه اینترنت رو کشف نکردن. حالا بعدن میرید دانشگاه چشم و گوشتون وا میشه و خیلی از جمله "برو چشم چرونی کن" ناراحت نمیشین چون بدون چشم چرونی پاس کردن واحدا کار حضرت جنتیه