01-04-2015، 0:32
(01-04-2015، 0:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2015، 0:27)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینی که میگی یعنی چی؟._____.
مهرناز 0_o
ندیدم صدام کرده بودی.. جانم؟
(01-04-2015، 0:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2015، 0:24)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوپس
باشه شب خوش |=
جالب اینه که من بین این همه کاربری که برکنار شدن...
به صابر پ.خ دادم و فقط از تو دفاع کردم :|
چرا؟چرا من اینکارو کردم واقعا چرا؟.______.*
چون حس میکنی مفتشی 0_o
(01-04-2015، 0:27)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینی که میگی یعنی چی؟._____.
مهرناز 0_o
ندیدم صدام کرده بودی.. جانم؟
(01-04-2015، 0:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-04-2015، 0:24)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوپس
باشه شب خوش |=
جالب اینه که من بین این همه کاربری که برکنار شدن...
به صابر پ.خ دادم و فقط از تو دفاع کردم :|
چرا؟چرا من اینکارو کردم واقعا چرا؟.______.*
چون حس میکنی مفتشی 0_o
یعنی تو. _.