02-04-2015، 21:07
(02-04-2015، 21:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ببخشید صبا گُلی اما یه چی دیه ..
2-ارسال پست هایـے از قبیل کاربران בر حال بازבید و بیشترین ارسال کننـבه روز نیز ممنوع میباشد ..
[ این دیه تقسیر مَن نی ! -_- ]
(02-04-2015، 21:00)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببخشید .. ولی هروقت من بات حرف میزدمـ هیچ اعصاب مصاب نداشتی |: !
(02-04-2015، 20:56)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2015، 20:54)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2015، 20:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اذا خودت واسط مناسب تره
ادای تورو در بیارَمـ |:
اندرستند
گرفتی
مَن خواستَمـ به طورغیر مُستقیمت بت بگمـ خلاف .. ! -_-
آندرستند ؟
[ بات دعوآ ندارمـ امآ گُذاشتن لینگ _ به جز لینک خود فلش _ خلاف ! ]
همین یه 1 سال پیش بود کِ یه نفر بخاطر گذاشتن لینک جرعت حقیقت اخطار گرف ! |: ..
ولی در کُل نمیدونَمـ کِ لینک وب خلافه یا نَ .. !
هه .. فک کُنَمـ منمـ در آخر میشمـ سحر ! (:
آها از اول می گفتی
ببخشید این روزا واس آدم اعصاب نمیذارن
مرسی
و
شرمنده
(02-04-2015، 20:57)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-04-2015، 20:52)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلآم من عآلیم تُ خوبی؟
(02-04-2015، 20:46)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلآم ^__^
سلام خوبی خوش اومدی
مرسی به لطفشما
دوستان من الا میام
فلا
خوب چون همیشه عصاب مصاب برا آدمـ نمیزارن |: