08-04-2015، 18:30
(08-04-2015، 18:27)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشی (:
منصرف شدم نمیرم :|
ولی فردا حالشو میگیرم :/
من مدیر شم ؟
شاید شدم .-.
حتما میشی .-.
(08-04-2015، 18:29)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:19)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:04)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ki knhvi ffoadn ._.
p,wgi jv[li knhvl (:
cdv k,ds knvd ? (:
i,,,,t ]rn x,g ;adn hdk, o,knl =|
]i ofv?^_^
lk ;i kldo,kl !! ,gd j, h'i hghk nhvd jv[li ld;kd ,hruh fd;hvd :V
واقعا خمینی امیدش ب ما بود ؟ |:
,hhhd fsji svl nvn 'vtj >_<
hdk, fvhl jv[li ;k ;k[;h, anl :|
lhlhkd =||||||
(08-04-2015، 18:16)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونمـ -_-
عجب |:
میگم مگه بهت چیزی گفت؟>_< ..
میخوای دوباره بفرستمش؟! :|
تُ که گفتی چیزی نگفتی![]()
حآلا میخوای چیو برفستی -_- ._. !
ولل کن ._. اشکال نارع ._.
_ _ _ _
آره آجول |:
مدیریت بهت میاد ._.
مآمآن میگُف یکی از آرزوـآش اینه که تو رُ تو لباس بنفش ببینه
جدی ؟ ^_^