(08-04-2015، 18:29)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامانو بابا منم نیستن ولی من با پارتی مخالفم :|
:|
امید خمینی به آهنگ بوت ._.
(08-04-2015، 18:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:27)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میشی (:
منصرف شدم نمیرم :|
ولی فردا حالشو میگیرم :/
من مدیر شم ؟
شاید شدم .-.
حتما میشی .-.
(08-04-2015، 18:29)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:19)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:12)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-04-2015، 18:10)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ki knhvi ffoadn ._.
i,,,,t ]rn x,g ;adn hdk, o,knl =|
]i ofv?^_^
lk ;i kldo,kl !! ,gd j, h'i hghk nhvd jv[li ld;kd ,hruh fd;hvd :V
واقعا خمینی امیدش ب ما بود ؟ |:
,hhhd fsji svl nvn 'vtj >_<
hdk, fvhl jv[li ;k ;k[;h, anl :|
lhlhkd =||||||
(08-04-2015، 18:16)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونمـ -_-
عجب |:
میگم مگه بهت چیزی گفت؟>_< ..
میخوای دوباره بفرستمش؟! :|
تُ که گفتی چیزی نگفتی![]()
حآلا میخوای چیو برفستی -_- ._. !
ولل کن ._. اشکال نارع ._.
_ _ _ _
آره آجول |:
مدیریت بهت میاد ._.
مآمآن میگُف یکی از آرزوـآش اینه که تو رُ تو لباس بنفش ببینه
جدی ؟ ^_^
آرزوش این بود ؟ (:
(08-04-2015، 18:30)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطی دوستته؟:V ..جانه مهرناز راستشو بگو ..
اگه دوستته برم مخشو بزنم ..ازت بدزدمش:V
ن به جون تو :V
مخ نداره -_-
خودشو بزن :>