09-04-2015، 20:20

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به گزارش سینماخبر، ابراهیم حاتمیکیا در مراسم بزرگداشت خود اظهار داشت: تصور و پیشبینی نمیکردم مجلس اینگونه با وسعت باشد، فکر میکردم مجلس محدودی باشد اما خوب شد نمیدانستم چرا که خوف مرا برمیداشت؛ الحمدلله، ممنونم از همه شما که وقت گذاشتهاید ما هم قدردان شماییم.
به گزارش سینماخبر، ابراهیم حاتمیکیا در مراسم بزرگداشت خود اظهار داشت: تصور و پیشبینی نمیکردم مجلس اینگونه با وسعت باشد، فکر میکردم مجلس محدودی باشد اما خوب شد نمیدانستم چرا که خوف مرا برمیداشت؛ الحمدلله، ممنونم از همه شما که وقت گذاشتهاید ما هم قدردان شماییم.
حاتمیکیا تصریح کرد: واقعیت این است که نمیتوانم بگویم که نباید چنین مراسمی برگزار شود چون من نفر اول و آخر نخواهم بود ولی دیگرانی هم هستند که باید دیده شوند.
کارگردان «از کرخه تا راین» گفت: این هم برای من شادمانی است و هم ترس میآورد کمی خوف میکنم اما وقتی چنین حسی در ما است که عکسمان بزرگ میشود خوف برمیداریم ولیکن ما کارمان تبلیغ است و این چیزها ما را گول نمیزند این ها نمیتواند اتفاق عجیبی باشد اگر چه نمیتوانیم احترام عزیزان را فراموش کرده و نادیده بگیریم.
حاتمیکیا تاکید کرد: زمانی که حدود 45 یا کمتر از آن سن را داشتم سوژههایی بود که به آنها فکر میکردم تا انجامش دهم حتی بر دیوار دفترم سوژهها را ثبت میکردم اما وقتی نخواهم داشت به آنها برسم اما احساس وظیفه میکنم و حس میکنم آنقدرها هم وقتی نمانده اما خدا را شاکرم کارهای بزرگی صورت گرفت البته خودم را هم گول نمیزنم.
این هنرمند انقلابی ضمن تقدیر از محبت سردار قاسم سلیمانی ابراز داشت: حاج قاسم محبت دارد که مرا میبیند من خاک پای او هستم واقعاً دلم میخواست که این جسارت را داشتم که میان این بچهها و رزمندهها باشم.
وی در پایان گفت: خدا عاقبتمان را به خیر کند آقای شرفالدین رئیس سازمان سینمای دفاع مقدس دعا کنید در بستر نمیرم، دعا کنید عاقبت به خیر شویم.
منبع:فارس