10-04-2015، 13:26
(10-04-2015، 13:25)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 13:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 13:22)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینقدر دوس دارم اسنادی ک الان تو گ.ا هستن و ب تمسخر بگیرم:|
(10-04-2015، 13:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متین داری خز میشی نظر من آینه ک الان از گفت گو خارج شی و گ ن کمال هم نشین در تو اثر میکنع
امیر جان چکار کُنیم دلمان روا نمی دهد!.-.
بدجور دلم تنگش شُده دیروز تولد بود الان عکسای دیروزشو می بینم بدجور دلم براش تنگ تر می ش :/
چشاش بدجور خوشگله این خانومم -_-
حیف میخوام نویسنده شم:|
عشق مسخره کردن داره؟؟؟
واسا عاشق شی حالیت می کُنم
(10-04-2015، 13:24)خونه خوبه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 13:22)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-04-2015، 13:20)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
متین داری خز میشی نظر من آینه ک الان از گفت گو خارج شی و گ ن کمال هم نشین در تو اثر میکنع
امیر جان چکار کُنیم دلمان روا نمی دهد!.-.
بدجور دلم تنگش شُده دیروز تولد بود الان عکسای دیروزشو می بینم بدجور دلم براش تنگ تر می ش :/
چشاش بدجور خوشگله این خانومم -_-
طناز همون نویسنده پیامکست؟
اون تو فلشخور هم با من دوسته
yes
خودم عاشقم باو:|
تورو نمیدم این دو هزار چارده آیا رو میگم:|