14-04-2015، 21:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-04-2015، 21:27، توسط Moji Viper.)

.
تفسیر آهنگ "مسافر" از یاس *اختصاصی سلاطین رپ فارسی* تفسیر: *قسمت اول* خب همونطور که میدونید از مدت ها قبل اعلام شده بود که یاسر قراره تو این آهنگ به نوعی جواب تهمت ها و البته تیکه هایی که بهش انداختن رو بده.همینطور هم شد.مثلا: بهم ميگى محافظه كارم؟ تو رپ ملاحظه دارم؟ بگو به كجا رسيدن اونايى كه فاز مبارزه دارن؟ یا از هله هوله هاش فاکتور بگیر که فحش بچه صلواته! (فک میکنم این سه بیت واقعا نیازی به توضیح نداره.به طور کلی جواب کساییکه تو فاز دیس هستند داده شد.در واقع حرفو انداخت زمین صاحبش بره برداره!) یکی از ایراد هایی که خیلی از رپر های بزرگ مثل هیچکس در سال های قبل از یاس میگرفتن"سطحی بودن" تکست های یاسر هست که یاس تو آهنگ مسافر اینطور جواب میده: دو پهلو نميخوام حرف بزنم فازش زيادى باب شده از بس كلمه ها تند ميدوئن پهلوهاشون آب شده (یاس ایینجا ایهام بازارو فرستاد تعطیلات

منبع=salatin_official
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

برند پوشاک "پیشرو" بزودی افتتاح خواهد شد! رضا پیشرو در این رابطه در صفحه فیسبوک خود نوشت: "دستت تو دست پرنسس ///افتتاح ميشه اين هفته برندت با سلام خواستم خبره اين رو بدم كه من و اوا مدتيه كه سخت درگير راه انداختنه برند "پيشرو" هستيم (( لباسهاي هيپ هاپي )) و از "كرج-مهر ويلا" شروع كرديم و به اميد خدا در تهران و شهر هاي ديگه هم راه اندازي خواهد شد تاريخ افتتاحيه و بقيه توضيحاتم به زودي خدمتتون