15-04-2015، 19:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-04-2015، 19:44، توسط Moji Viper.)
. باز هم حاشیه و درگیری لفظی تتلو/این بار با علیرضا منصوریان و پیام صادقیان! با هجوم هواداران سرخابی... صفحه اینستاگرام تتلو بسته شد! علیرضا منصوریان کاپیتان سابق استقلال و سرمربی کنونی تیم نفت تهران طی پیغامی از تتلو خواسته بود دست از سر پیام صادقیان بردارد.وی معتقد بود دلیل اصلی افت صادقیان ارتباط با این خواننده زیرزمینی است و فوتبال پیام صادقیان بعنوان سرمایه ملی بخاطر رفاقت با تتلو در آستانه نابودی است. بعد از رسانه ای شدن این خبر تتلو واکنش تندی نسبت به منصوریان داشت و در صفحه اینستاگرام خود نوشت: "این یارو رو نمیشناسم اصلا و روزنامه ای هم که اسم منو آورده گوه خورده.به من چه ربطی داره پیام نمیخواد آدم شه؟! من صدبار بهش گفتم دست از کاراش برداره و سیگار نکشه اما عمل نمیکنه.بعدشم که راضیش کردیم بیخیال این کاراش بشه دیگه درخشان بازیش نمیداد.به این آقایی هم که علیه من مصاحبه کرده میگم راه های دیگه ای هم برا مشهور شدن هست.غلط کردی علیه من مصاحبه کردی." بعد از این صحبت ها صفحه اینستاگرام تتلو با خیل عظیم هواداران عصبانی علیرضا منصوریان مواجه شد.این هواداران صحبت های توهین آمیز تتلو نسبت به منصوریان را توهین به مکتب استقلال میدانستند... تا جاییکه تتلو به ناچار پست خود علیه منصوریان را پاک کرد و اعلام کرد بخاطر فحش هاییکه خورده از اینستا میره و بزودی پیج خود را به یک موسسه خیریه واگذار خواهد کرد و همچنین عنوان کرد براش مهم نیست فحش بدن بهش! پیام صادقیان نیز البته بیکار نماند و در مصاحبه با کاپ نسبت به صحبت های تتلو که گفته بود "صدبار به پیام گفتم سیگار نکشه" واکنش نشان داد و عنوان کرد: "قطعا این آقا وقتی این حرفارو میزده حالت عادی نداشته!دلیل نداره راجب هرچیزی مصاحبه کنم!

پست شاهین در خصوص ادعای فروش البوم صاد در بعضی از سایت ها:
دوستان سلام ما هيچ نمايندهاى در ايران براى فروش آلبوم "ص" نداريم و نخواهيم داشت. لطفا به وبسايتهايى كه مدعى فروش آلبوم ص هستند اعتماد نكنيد. تنها منبع پيشخريد آلبوم ص در وبسايت رسمى شاهين نجفى مىباشد:http://www.shahinnajafimusic.com/ با سپاس

پست شاهین در خصوص ادعای فروش البوم صاد در بعضی از سایت ها:
دوستان سلام ما هيچ نمايندهاى در ايران براى فروش آلبوم "ص" نداريم و نخواهيم داشت. لطفا به وبسايتهايى كه مدعى فروش آلبوم ص هستند اعتماد نكنيد. تنها منبع پيشخريد آلبوم ص در وبسايت رسمى شاهين نجفى مىباشد:http://www.shahinnajafimusic.com/ با سپاس