29-04-2015، 19:31
(29-04-2015، 19:27)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2015، 19:24)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون همسن دخترم بود منم با ی حس پدرانه باش صحبت کردم:|
(29-04-2015، 19:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ زود صمیمی هم شدی باش :|
(29-04-2015، 19:19)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2015، 19:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ه:V
پاتریک ستاره تو نمیتونی زن بگیری-_-
ای حسود بخیل.
به تو دختر نمیدن،هیشکی نمیتونه عروسی کنه؟
این ازدواج منم تا چند سال سوژه شماهاس
ب من دختر نمیدن؟:|
تو خودت در جریانی ک:> لب تر کنم فلش رو سرم میریزه اینم اخرین نمونش:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_72e7c.png
(29-04-2015، 19:25)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2015، 19:17)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2015، 19:16)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-04-2015، 19:14)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ف :>
یه سوال!
البته اگه مسخره نمیکنی!
رز مسخرش کن:>
:|
امير هركى به نويسنده بخش من چپ نگاه كنه
چشاشو درميارم چه برسه بخواد مسخرش كنه ..
الكى رزى رو مثل خودت نكن (:
بز ( .. )
ب جا نمیارم:>
(29-04-2015، 19:25)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب من دختر نمیدن؟:|
تو خودت در جریانی ک:> لب تر کنم فلش رو سرم میریزه اینم اخرین نمونش:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture_72e7c.png
|:
الحق که دختر پرونی!
پسره ترشیده
همین الان دارم زن جدید میگیرم:|
[/quote]
من؟ ._.
هييم
عمت<: